RESOLUCIÓ per la qual es dona publicitat a les bases per a la participació en la vintena edició del 080 Barcelona Fashion del mes de juny de 2017, i s'obre la convocatòria corresponent.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorALTRES ENS
Rango de LeyResolució

El sector de la moda vinculat a la indústria tèxtil ha contribuït històricament al desenvolupament econòmic i professional de Catalunya. Actualment el foment de la moda i el disseny constitueix un element dinamitzador, per a l'aprofitament dels recursos econòmics del territori i per a la creació de riquesa.

La importància del sector de la moda i la seva promoció, tant a l'interior del país com en els mercats internacionals, justifiquen plenament el suport de l'Administració als dissenyadors i marques catalanes o establertes a Catalunya.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya té com a objectiu el foment, la promoció i la internacionalització de la moda i el disseny a Catalunya, potenciant el talent creatiu i vincular aquest talent amb el sector industrial per al desenvolupament d'aquestes marques.

La Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ateses les funcions que en matèria de moda corresponen a aquesta entitat adscrita al Departament d'Empresa i Coneixement, organitza anualment dues edicions de l'esdeveniment de moda “080 Barcelona Fashion”, com una plataforma de moda caracteritzada pel seu caràcter obert, plural, multidisciplinar i internacional, amb l'objectiu de convertir Catalunya en un referent de la generació i la projecció del disseny en el sector de la moda, consolidar un projecte a llarg termini que ofereixi credibilitat i un segell diferenciador en els àmbits del disseny, la producció, la distribució i la promoció de la moda, potenciar la cultura de la moda i la vinculació d'aquesta amb el camp de les indústries culturals i creatives i acostar la moda al públic del carrer.

En conseqüència,

Resolc:

Article 1

Es dóna publicitat a les bases reguladores per a la participació en la vintena edició del 080 Barcelona Fashion del mes de juny de 2017, les quals es publiquen a l'Annex d'aquesta resolució, i s'obre la convocatòria corresponent.

Article 2

El termini per presentar les sol·licituds per participar en la convocatòria corresponent a la vintena edició del 080 Barcelona Fashion de juny de 2017, començarà a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i finalitza el dia 19 d'abril de 2017.

Disposició final

Aquesta Resolució entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant el conseller d'Empresa i Coneixement, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen l'article 76 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Barcelona, 22 de març de 2017

Montserrat Vilalta Cambra

Directora

Annex

Bases de la convocatòria per a la participació en la vintena edició del 080 Barcelona Fashion del mes de juny de 2017.

-1 Objectiu

La convocatòria té per objectiu seleccionar els/les dissenyadors/ores i empreses de moda que han de participar en la vintena edició del 080 Barcelona Fashion que se celebrarà a Barcelona durant el mes de juny de 2017, i, si és el cas, atorgar un premi d'acord amb les bases que s'establiran per al seu atorgament.

-2 Beneficiaris/beneficiàries

Poden ser persones i empreses de moda beneficiàries d'aquesta convocatòria:

  1. Dissenyadors/es de moda emergents amb establiment operatiu a Catalunya o bé d'àmbit estatal.

  2. Dissenyadors/es de moda amb establiment operatiu a Catalunya o bé d'àmbit estatal.

  3. Empreses de moda amb establiment operatiu a Catalunya amb presència en el mercat nacional i internacional.

  4. Dissenyadors/es i empreses de moda internacionals.

    El Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya es reserva el dret de convidar a dissenyadors/es i marques de moda que per especials mèrits, trajectòria o reconeixement es consideri adient a la filosofia del 080 Barcelona Fashion.

    -3 Presentació de les sol·licituds i documentació per a cada edició

    3.1 Les sol·licituds s'han de presentar, segons el model normalitzat que estarà a disposició de les persones interessades a la web del 080 Barcelona Fashion ( www.080barcelonafashion.cat ), a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya ( www.canalempresaweb.gencat.cat ), a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http:// www.ccam.cat ), i a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement ( http://empresa.gencat.cat/ca/inici/ ).

    3.2 Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, si escau, a través del Canal Empresa ( http://canalempresaweb.gencat.cat ).

    En cas que el/la sol·licitant sigui una persona física i no pugui disposar de mecanismes d´autenticació electrònica, s´ha de descarregar el formulari de sol·licitud a l´apartat “Tràmits” del web de la Generalitat de Catalunya, acompanyat de la documentació que preveuen les bases. Un cop emplenada la sol·licitud s´ha de fer arribar a la xarxa d'Oficines de Gestió Empresarial (OGE), que es pot consultar a l´apartat de Tràmits i formularis del Canal Empresa, o a la seu del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (c/ Puig i Xoriguer, 11-13, 08004 Barcelona), dins del termini establert a l'article 2 d'aquesta Resolució.

    3.3 Abans de la presentació de la sol·licitud, les persones i/o marques interessades han de trametre a través del formulari digital que estarà disponible a la pàgina web del 080 ( www.080barcelonafashion.cat ), la documentació següent per publicar en els elements de comunicació:

  5. Currículum/biografia actualitzat (com màxim de 700 espais).

  6. Memòria de la proposta de col·lecció (com a màxim de 700 espais).

  7. Dades de contacte (nom, adreça, telèfon, mail, web, etc.).

  8. Una foto del/la dissenyador/a o d'imatge de marca (format .jpg ALTA o .tiff 300dpi).

  9. Una foto o imatge de la nova col·lecció (format .jpg ALTA o .tiff 300dpi).

  10. El logotip de la marca (en format...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR