RESOLUCIÓ PRE/2068/2018, de 17 de juliol, per la qual es modifica la Resolució PRE/2977/2016, de 28 de desembre, per la qual es renova la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya i s'estableixen els criteris d'acreditació per al període 2017-2019.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyResolució

Mitjançant la Resolució PRE/859/2012, de 8 de maig, es va crear la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya (en endavant, la Xarxa) i es van establir els criteris d'acreditació per al període 2012-2014, que es van prorrogar per al període 2015-2016 per Resolució PRE/2846/2014, de 15 de desembre. Posteriorment, per Resolució PRE/2977/2016, de 28 de desembre, es va renovar la Xarxa i se n'establiren els criteris d'acreditació per al període 2017-2019.

El marc legal vigent ha establert una progressiva utilització dels mitjans electrònics per part del sector públic amb la finalitat de millorar la transparència, l'eficàcia, l'eficiència i la qualitat en les seves relacions amb els ciutadans, les empreses i les entitats. L'Administració de la Generalitat de Catalunya i les entitats que integren el seu sector públic han portat a terme un desenvolupament paral·lel de l'administració electrònica i s'han anat dotant dels instruments i dels sistemes necessaris per tal de garantir el dret de la ciutadania i de les empreses a relacionar-hi per mitjans electrònics.

L'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions, en col·laboració amb el Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, ha impulsat i articulat la tramitació electrònica per a la incorporació a la Xarxa de les llibreries i de les empreses que hi estiguin interessades, la qual cosa permetrà estendre el model català d'administració electrònica a un altre àmbit d'actuació administrativa.

D'altra banda, l'experiència acumulada d'ençà la creació de la Xarxa ha fet palesa la conveniència de revisar determinats compromisos actualment establerts perquè les llibreries i les empreses hi puguin accedir, amb la finalitat de facilitar el seu creixement tot assegurant alhora la satisfactòria prestació del servei de comercialització de publicacions de la Generalitat de Catalunya.

En consideració als fets exposats,

Resolc:

Primer - Modificar els apartats següents de l'annex 1 de la Resolució PRE/2977/2016, de 28 de desembre, per la qual es renova la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya i s'estableixen els criteris d'acreditació per al període 2017/2019:

  1. Apartat 2.1 Requisits c), el qual queda redactat de la manera següent: c) Disposar d'un espai suficient per tal d'exposar els llibres i productes editorials de la Generalitat de Catalunya, en el qual aquests podran ser senyalitzats amb els elements d'identificació que facilitarà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR