RESOLUCIÓ PRE/2791/2016, de 29 de novembre, de convocatòria de concurs de canvi de destinació per proveir llocs de professor/a titular de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (convocatòria núm. LPR/001/16).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyResolució

D'acord amb el que estableix amb caràcter general el VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat; l'annex 6 del mateix Conveni específic per al professorat d'INEFC, i l'altra normativa d'aplicació;

Atesa la relació vigent de llocs de treball de personal laboral de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC);

Vist que s'han portat a terme els tràmits d'intervenció corresponents;

Vist que la Direcció General de la Funció Pública ha emès l'informe previ preceptiu;

Vist que s'ha dut a terme el que disposa la normativa quant als drets que, en aquesta matèria, corresponen a la representació del personal laboral;

Fent ús de les competències que m'atribueix la normativa vigent,

Resolc:

Convocar concurs de canvi de destinació per proveir els llocs de treball de professor/a titular de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC), del Departament de la Presidència (convocatòria núm. LPR/001/16), que es detallen als annexos 2 i 3, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar una demanda davant la jurisdicció social, en el termini de dos mesos, d'acord amb el que preveu l'article 69 de la Llei 36/2011, reguladora de la jurisdicció social.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altra reclamació o recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos legítims.

Barcelona, 29 de novembre de 2016

Joaquim Mir i Borreda

Secretari general

Annex 1

Bases

-1 Llocs de treball objecte de la convocatòria

1.1 Es convoca concurs de canvi de destinació per a la provisió dels llocs de treball de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC), del Departament de la Presidència, que figuren a l'annex 2 d'aquesta Resolució, d'acord amb aquestes bases.

1.2 També són objecte de convocatòria els llocs de treball que figuren en l'annex 3 d'aquesta Resolució en el cas que quedin vacants com a resultat del desenvolupament d'aquest concurs. A aquests efectes, els llocs que figuren en l'annex 3 s'incorporaran, en concepte de resultes, a les vacants ofertes.

1.3 Els llocs de treball que figuren en els annexos 2 i 3 s'inclouen dintre de l'àrea educativa-cultural, que es preveu a l'annex 7 del VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya.

-2 Participants

2.1 Pot participar en aquesta convocatòria el personal laboral fix del grup A1 de la Generalitat de Catalunya, que tingui la condició de professor/a de l'INEFC titular, que estigui en situació d'actiu o excedència voluntària i que reuneixi els requisits necessaris per ocupar les places d'acord amb el VI Conveni col·lectiu únic i amb els annexos 2 i 3 d'aquesta convocatòria.

En tot cas, la possibilitat de participació del personal laboral fix en situació d'actiu o en situació d'excedència voluntària, en qualsevol de les seves modalitats, es regirà pels criteris generals previstos a l'article 23 del VI Conveni col·lectiu únic per al procediment general de mobilitat voluntària.

2.2 Els professors/ores titulars que vulguin accedir a alguna de les places convocades, a més dels requisits generals previstos, hauran de tenir el grau de doctor/a.

2.3 El personal laboral fix amb discapacitats hi podrà participar en igualtat de condicions que la resta de participants, sempre que pugui desenvolupar, de forma suficient i autònoma, les funcions del lloc o llocs de treball sol·licitats.

2.4 Els requisits de participació s'han de reunir en la data de la publicació de la convocatòria en el DOGC.

-3 Mèrits i capacitats

La valoració dels diferents mèrits i capacitats per a l'adjudicació dels llocs de treball s'efectuarà d'acord amb el que preveuen l'article 23 i l'apartat 3.5 de l'annex 6 del VI Conveni col·lectiu únic, fins a un màxim de 100 punts, d'acord amb els conceptes següents:

3.1 Capacitats professionals.

La capacitat professional es valorarà fins a 70 punts, d'acord amb el barem següent:

3.1.1 Per l'experiència adquirida i coneixements pràctics assolits en la matèria corresponent al lloc o llocs als quals s'opta, s'atorgaran fins a 15 punts.

3.1.2 Per l'experiència docent universitària en l'àmbit de les ciències de l'activitat física i l'esport, s'atorgaran fins a 15 punts.

3.1.3 Per la capacitat investigadora i pedagògica dins la corresponent àrea de coneixement, s'atorgaran fins a 40 punts.

En tot cas, queden exempts de l'acreditació de la capacitat professional i s'atorgarà la puntuació màxima en aquest apartat quan la mobilitat es produeixi des d'un lloc de professor/a titular de l'INEFC a un altre lloc de professor/a titular de l'INEFC, en el marc d'una mateixa àrea de coneixement, excepte quan es tracti d'una especialitat esportiva diferent.

3.2 Titulacions acadèmiques.

Les titulacions acadèmiques rellevants per al lloc o llocs de treball als quals s'opta es valoraran fins a un màxim de 5 punts. No es valoraran les titulacions acadèmiques exigides com a requisit excloent per participar en el concurs, ni les que siguin necessàries per assolir la titulació exigida en la convocatòria, ni tampoc les que siguin necessàries per assolir-ne altres de nivell superior que s'al·leguin com a mèrit.

3.3 Formació i perfeccionament.

3.3.1 Es valoraran exclusivament els cursos de formació i/o perfeccionament que versin directament sobre matèries relacionades amb les tasques pròpies del lloc o llocs de treball als quals s'opta en funció de la dificultat, la durada, els programes i l'existència de proves qualificadores, fins a un màxim de 10 punts.

3.3.2 Amb els mateixos criteris, i dins la mateixa puntuació, es valoraran les publicacions i l'activitat docent que hagin desenvolupat les persones aspirants.

3.4 Antiguitat.

L'antiguitat a l'Administració pública es valorarà per anys de servei, fins a 5 punts, d'acord amb el barem següent:

3.4.1 Per serveis prestats en places de professor/a titular de l'INEFC, a raó d'1 punt per any.

3.4.2 Per serveis prestats en altres llocs de treball de l'Administració pública relacionats amb el lloc o llocs als quals s'opta, a raó de 0,2 punts per any.

A efectes del còmput d'aquest mèrit es poden fraccionar els anys per mesos, però no es tindran en compte les fraccions inferiors a un mes.

3.5 Altres mèrits i capacitats.

Es valoraran fins a un màxim de 5 punts les circumstàncies següents:

3.5.1 Es valorarà fins a un màxim de 3 punts la destinació prèvia del/de la cònjuge o de l'altre/a membre d'una unió estable de parella, si també treballa a l'Administració pública, obtinguda mitjançant convocatòria pública en la localitat on sigui el lloc o llocs sol·licitats, sempre que s'hi accedeixi des d'una localitat diferent.

3.5.2 Les circumstàncies personals excepcionals acreditades documentalment, quan impliquin condicions desfavorables per al/la concursant no previstes en altres mèrits es valoraran, d'acord amb criteris objectius, fins a 2 punts.

3.6 Coneixements de la llengua catalana.

Pels cursos o certificats de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística o equivalent acreditatius d'un nivell de coneixements superiors al corresponent a la possessió del certificat de nivell de suficiència de català (C1) i pels coneixements de llenguatge especialitzat, s'atorguen fins a 5 punts.

-4 Puntuació mínima

4.1 Per a l'adjudicació de les places convocades, els concursants han d'assolir una puntuació mínima de 50 punts.

4.2 No s'exigirà puntuació mínima per a l'adjudicació de les vacants quan el sistema d'acreditació dels mèrits, d'acord amb les presents bases, només hagi estat de caràcter documental.

-5 Sistema d'acreditació dels mèrits i capacitats

Les persones concursants han d'acreditar documentalment els mèrits i les capacitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR