RESOLUCIÓ VEH/27/2020, de 10 de gener, per la qual es dona publicitat a la pròrroga de l'acord d'encàrrec de gestió de l'Institut Català del Sòl a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, per a la informació de la gestió de l'ingrés, de la devolució i de les consultes relacionades amb fiances d'arrendament que gestiona l'Institut Català del Sòl a través de les oficines d'atenció ciutadana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyResolució

En data 27 de desembre de 2019 s'ha signat la pròrroga de l'acord d'encàrrec de gestió de l'Institut Català del Sòl a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, per a la informació de la gestió de l'ingrés, de la devolució i de les consultes relacionades amb fiances d'arrendament que gestiona l'Institut Català del Sòl a través de les Oficines d'Atenció Ciutadana.

Ateses les previsions de l'article 10.3 i de l'article 112.2 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya;

Resolc:

Fer pública la pròrroga de l'acord d'encàrrec de gestió de l'Institut Català del Sòl a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, per a la informació de la gestió de l'ingrés, de la devolució i de les consultes relacionades amb fiances d'arrendament que gestiona l'Institut Català del Sòl a través de les Oficines d'Atenció Ciutadana, que es transcriu a l'annex d'aquesta Resolució.

Barcelona, 10 de gener de 2020

Albert Castellanos Maduell

Secretari general

Annex

Pròrroga de l'acord d'encàrrec de gestió de l'Institut Català del Sòl a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, per a la informació de la gestió de l'ingrés, de la devolució i de les consultes relacionades amb fiances d'arrendament que gestiona l'Institut Català del Sòl a través de les Oficines d'Atenció Ciutadana.

REUNITS

D'una banda, el senyor Miquel Gamisans i Martin, secretari de Difusió i Atenció Ciutadana del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, actuant en aquest acte per delegació del conseller, atorgada per la Resolució VEH/1235/2019, de 7 de maig, DOGC 7873 de 13.05.2019, en nom i representació d'aquest Departament.

I de l'altra, el senyor Albert Civit i Fons, director de l'Institut Català del Sòl (en endavant Incasòl) amb NIF Q0840001B, nomenat per l'Acord de Govern GOV/24/2018 de 26 de juny, DOGC 7652, de 28.06.2018.

Les parts es reconeixen capacitat jurídica per signar aquest acord, i

MANIFESTEN

  1. Que l'Incasòl, d'acord amb l'article 3 q) de la Llei 4/1980, de 16 de desembre, de l'Incasòl, que en regula la seva creació, té la competència per exercir la gestió de les fiances d'arrendaments de finques urbanes i del Registre de Fiances dels contractes de lloguer...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR