DECRET 271/1991, de 25 de novembre, pel qual s'aprova la revisió del règim econòmico-financer del Pla de sanejament de la zona 13 per a l'any 1992.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Medi Ambient
Rango de LeyDecret

La revisiÛ dels plans de sanejament, en els supÚsits que motivi una modificaciÛ del rËgim econÚmico-financer autoritzat prËviament, queda sotmesa a l'aprovaciÛ del Govern de la Generalitat, d'acord amb l'article 5.2.a) de la Llei 19/1991. No obstant aixÚ, l'establiment dels nous tipus de l'increment de tarifa i del c‡non de sanejament que en resultin correspon a la Llei de pressupostos, tal com Ès previst a l'article 23 del mateix text legal.

AtËs que la Junta de Sanejament ha elaborat la revisiÛ del rËgim econÚmico-financer del Pla de sanejament de la zona 13 per a l'any 1992, i ha acomplert els requisits que preveu l'article 47 del Decret Legislatiu 1/1988, revisiÛ que ha rebut l'informe favorable del Consell de DirecciÛ de la Junta en la sessiÛ de 29 d'octubre de 1991;

Per tant, a proposta del conseller de Medi Ambient i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 S'aprova la revisiÛ del rËgim econÚmico-financer del Pla de sanejament de la zona 13 per a l'any 1992, la qual comporta la modificaciÛ dels valors de base de l'increment de tarifa i c‡non de sanejament anteriorment aprovats. 1.2 Els nous valors de base per volum per a usos domËstics i industrials de l'aigua i el valor de la unitat de cada par‡metre de contaminaciÛ aplicables a partir de l'entrada en vigor del present Decret, dins de l'‡mbit territorial definit com a zona 13, seran els que estableix la Llei de pressupostos de la Generalitat. Altrament, es consideraran prorrogats els valors vigents fins a la seva publicaciÛ.

Article 2

2.1 Es mantenen els coeficients de concentraciÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR