ORDRE IUE/472/2007, de 27 de novembre, per la qual es revoquen les adscripcions del Centre Universitari Dr. Manyà i de l'Escola Universitària d'Infermeria Verge de la Cinta de la Universitat Rovira i Virgili.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/472/2007, de 27 de novembre, per la qual es revoquen les adscripcions del Centre Universitari Dr. Manyà i de l'Escola Universitària d'Infermeria Verge de la Cinta de la Universitat Rovira i Virgili.

L'article 9 del Decret 132/1992, de 22 de juny, pel qual s'integren i s'adscriuen a la Universitat Rovira i Virgili diferents centres dependents de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Politècnica de Catalunya, establia l'adscripció de l'Escola Universitària d'Infermeria Verge de la Cinta de Tortosa a la Universitat Rovira i Virgili.

Per Decret 61/1998, de 3 de març, es va autoritzar l'adscripció de l'Escola Universitària de Ciències Empresarials Doctor Manyà a la Universitat Rovira i Virgili i es van implantar els estudis de diplomat o diplomada en ciències empresarials. Per Ordre UNI/477/2003, de 27 de novembre, es va donar conformitat al canvi de denominació d'aquesta Escola com a Centre Universitari Doctor Manyà i es va aprovar la implantació dels estudis de diplomat o diplomada en turisme.

La Universitat Rovira i Virgili ha sol·licitat al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa la desadscripció per integració del Centre Universitari Dr. Manyà i de l'Escola Universitària d'Infermeria Verge de la Cinta.

Durant l'any 2006 s'han signat els convenis de desadscripció del Centre Universitari Dr. Manyà, entre el titular del centre, la Fundació Privada Universitària Dr. Manyà i la Universitat Rovira i Virgili i de l'Escola Universitària d'Infermeria Verge de la Cinta, entre l'Institut Català de la Salut, titular del centre, i la Universitat Rovira i Virgili.

En conseqüència, de conformitat amb la petició formulada per la Universitat Rovira i Virgili, i d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior,

Ordeno:

Article 1

Es revoca l'adscripció del Centre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR