RESOLUCIÓ PTO/2878/2008, de 17 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria de les proves per a l'obtenció i la renovació del certificat de capacitació professional per a l'exercici de l'activitat de conseller de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera o per ferrocarril.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

PTO/2878/2008, de 17 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria de les proves per a l'obtenció i la renovació del certificat de capacitació professional per a l'exercici de l'activitat de conseller de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera o per ferrocarril.

La Direcció General de Ports i Transports, mitjançant la Resolució PTO/641/2004, d'11 de març (DOGC núm. 4096, de 22.3.2004), va establir les condicions per a la convocatòria de les proves anuals per a l'obtenció i la renovació del certificat de capacitació per a l'exercici de l'activitat de conseller de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera o per ferrocarril.

En compliment del que disposa l'article 5 de la Resolució esmentada,

Resolc:

Article 1

1.1 Les condicions d'aquesta convocatòria són les establertes a la resolució PTO/641/2004, d'11 de març (DOGC núm. 4096, de 22.3.2004), excepte les relatives al termini de presentació de les sol·licituds per concórrer a les proves i de pagament de la taxa, les quals s'estableixen a l'apartat següent.

1.2 Les sol·licituds per concórrer a les proves s'hauran de presentar de l'1 al 10 d'octubre de 2008. El darrer dia per al pagament de la taxa és el 17 d'octubre de 2007.

Article 2

Les dates i el lloc de realització de les proves es determinaran mitjançant resolució de la Direcció General del Transport Terrestre i es publicaran al DOGC.

Article 3

Determinar la composició del tribunal qualificador de les proves esmentades, que es publica a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

D'acord amb el que estableix l'article 24.1 del Decret 138/2008, de 8 de juliol, el personal que col·labori amb el tribunal en les tasques de preparació i vigilància de les proves tindrà dret a la percepció d'assistències en les quanties següents:

Coordinador: 31,25 euros/hora.

Ajudant: 15,63 euros/hora.

Article 4

Les sol·licituds de revisió d'examen s'han de presentar per escrit en el termini d'un mes, comptat des de la data de publicació dels resultats, per qualsevol dels mitjans previstos a la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i han d'anar adreçades al president del Tribunal.

Barcelona, 17 de setembre de 2008

Manel Villalante i Llauradó

Director general del Transport Terrestre

Annex 1

Normes per a la realització de les proves

Els aspirants hauran...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR