RESOLUCIÓ GAP/3326/2009, de 18 de novembre, de convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació d'un lloc de comandament i de cinc llocs singulars al Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/021/09).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/3326/2009, de 18 de novembre, de convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació d'un lloc de comandament i de cinc llocs singulars al Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/021/09).

Al Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha vacants el lloc de subdirector/ora general de Selecció, Provisió i Mobilitat, el lloc de responsable d'Anàlisi i Estudis en matèria de Funció Pública, el lloc de cap de l'Àrea d'Anàlisi i Planificació de l'Ocupació Pública de Catalunya, dos llocs d'analista d'organització i el lloc de cap de l'Àrea de Qualitat i Sistemes de Gestió.

Els llocs de treball esmentats consten en la relació de llocs de treball vigent del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la descripció dels llocs de treball ha estat inclosa en el manual d'organització del Departament de Governació i Administracions Públiques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l'informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

.1 Obrir la convocatòria per a la provisió pel sistema de lliure designació del lloc de subdirector/ora general de Selecció, Provisió i Mobilitat, el lloc de responsable d'Anàlisi i Estudis en matèria de Funció Pública, el lloc de cap de l'Àrea d'Anàlisi i Planificació de l'Ocupació Pública de Catalunya, dos llocs d'analista d'organització i el lloc de cap de l'Àrea de Qualitat i Sistemes de Gestió del Departament de Governació i Administracions Públiques (convocatòria de provisió núm. GO/021/09), que es descriuen a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

.2 Aprovar les bases de la convocatòria, que consten a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

.3 Les sol·licituds s'han de presentar, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC, en el Registre general del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26, 08003 Barcelona); en el dels serveis territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona); Girona (Gran Via de Jaume I, 9, 17001 Girona); Lleida (c. Lluís Companys, 1, 25003 Lleida); Tarragona (c. Sant Francesc, 3, 43071 Tarragona), i les Terres de l'Ebre (c. Montcada, 23, 43500 Tortosa), o per qualsevol altre dels mitjans que preveu la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació, o bé recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació.

Barcelona, 18 de novembre de 2009

P. D. (Resolució GAP/1417/2007, DOGC de 16.5.2007)

Jaume Oliveras i Maristany

Secretari general

Annex 1

Descripció dels llocs de treball

Lloc núm. 1

.1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: subdirector/ora general de Selecció, Provisió i Mobilitat.

Unitat directiva: Direcció General de Funció Pública.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 30.2.

Complement específic: 40.964,88 euros.

Horari: dedicació especial.

Tipus de lloc: comandament.

Forma de provisió: lliure designació.

Norma funcional: DOGC núm. 4842, de 15.3.2007.

.2 Requisits de participació

Grup: A.

Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

Col·lectiu de cossos: cossos o escales d'administració general del grup corresponent i tots els cossos d'administració especial.

Especificació de cossos: cos superior d'administració general i tots els cossos d'administració especial del grup A.

.3 Requisit de coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

.4 Contingut funcional

4.1 Missió:

Dissenyar, supervisar i avaluar les polítiques relacionades amb la selecció, provisió i mobilitat de personal, en l'àmbit de competència de la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l'Administració del Departament de Governació i Administracions Públiques, d'acord amb les directrius en matèria de recursos humans pel que fa a l'accés i provisió a la funció pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

4.2 Finalitats/funcions:

a) Col·laborar en la definició de les polítiques de selecció de personal i de provisió de llocs de treball, integrada amb les altres polítiques en matèria de gestió de recursos humans.

b) Gestionar les convocatòries dels processos de selecció i de provisió dins l'àmbit de les competències de la Direcció General de Funció Pública.

c) Participar en la introducció de millores en la gestió dels processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball, i fer-ne l'avaluació.

d) Assessorar els departaments en matèria de selecció de personal i de provisió de llocs de treball i dur a terme l'execució de les funcions que no hagin estat delegades.

e) Facilitar informació sobre les convocatòries públiques de l'Administració de la Generalitat.

f) Planificar les convocatòries dels processos de selecció de personal i provisió de llocs de treball.

g) Elaborar les ofertes d'ocupació pública de l'Administració de la Generalitat.

h) Seleccionar i configurar els tribunals de selecció o òrgans tècnics de selecció.

i) Garantir el suport tècnic i material als tribunals de selecció, sens perjudici de les funcions que puguin correspondre a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

j) Donar suport i assistència, en l'àmbit material que té assignat, al disseny, al desenvolupament i, si escau, l'execució de les polítiques de modernització de la funció pública.

k) Qualsevol altra de naturalesa anàloga que se li encomani.

4.3 Tasques bàsiques o activitats:

  1.  Adequa els processos selectius i de provisió a la resta de polítiques relacionades amb els recursos humans.

  2.  Proposa millores en els processos selectius i de provisió de personal funcionari de l'Administració de la Generalitat.

  3.  Estudia i proposa millores en les proves de selecció i provisió de personal adequats als àmbits funcionals prèviament definits d'acord amb la normativa.

  4.  Analitza i proposa mesures encaminades a potenciar el reclutament òptim per seleccionar els candidats més idonis.

  5.  Estudia i proposa mesures adients quant a processos de promoció interna i funcionarització.

  6.  Analitza les diferents proves existents per tal de determinar les òptimes per emprar en els processos selectius per a l'accés als diferents cossos, escales i especialitats.

  7.  Analitza i proposa l'actualització, si s'escau, dels temaris a emprar en les diferents proves de selecció de personal.

  8.  Tramita, d'acord amb les dades facilitades, l'oferta d'ocupació pública d'ocupació de personal funcionari.

  9.  Tramita, d'acord amb les propostes departamentals, l'oferta d'ocupació pública de personal laboral i estatutari.

  10.  Impulsa la tramitació de les convocatòries de selecció de personal, tant funcionari com laboral.

  11.  Elabora i fa el seguiment de les convocatòries de selecció de personal funcionari.

  12.  Potencia la difusió d'informació sobre les convocatòries de selecció i de provisió mitjançant les noves tecnologies de la informació.

  13.  Té cura de l'atenció, per qualsevol mitjà, als ciutadans en relació amb les convocatòries de selecció de personal.

  14.  Potencia la utilització dels sistemes telemàtics per part dels ciutadans en les diferents fases de les convocatòries de selecció de personal i dels funcionaris en l'àmbit de la provisió.

  15.  Configura i proposa els membres dels tribunals i òrgans de selecció.

  16.  Coordina i supervisa el suport material als tribunals i òrgans de selecció.

  17.  Assessora els tribunals i òrgans de selecció en les seves actuacions.

  18.  Assessora els departaments en matèria de selecció de personal funcionari quan és competència atribuïda als departaments i en matèria de selecció de personal laboral.

  19.  Impulsa les reunions dels diferents departaments per realitzar les convocatòries dels cossos especials i dels cossos generals.

  20.  Planifica les autoritzacions de despesa de les compres per dur a terme la logística de les proves selectives.

  21.  Planifica i autoritza la contractació dels serveis inferiors a 12.000 euros.

  22.  Planifica els objectius amb cada tribunal i avalua els resultats, així com les incidències, de cada procés selectiu.

  23.  Coordina el seguiment dels ingressos i devolució, si escau, de les taxes.

    .5 Altres característiques

    5.1 Coneixements convenients:

    Coneixement de normativa relativa a funció pública.

    Coneixements de gestió de personal.

    Coneixements en l'àmbit de la selecció de personal.

    5.2 Experiència:

    Experiència de gestió de personal.

    Experiència en l'àmbit de la selecció de personal.

    5.3 Competències professionals:

    Direcció i desenvolupament de les persones.

    Comunicació, persuasió i influència.

    Planificació i organització.

    Visió estratègica.

    Lloc núm. 2

    .1 Característiques del lloc de treball

    Nom del lloc: responsable d'Anàlisi i Estudis en matèria de Funció Pública.

    Unitat directiva: Direcció General de Funció Pública.

    Localitat: Barcelona.

    Nivell: 30.

    Complement específic: 39.097,92 euros.

    Horari: dedicació especial.

    Tipus de lloc: singular

    Forma de provisió: lliure designació.

    Titulació específica: dret.

    .2 Requisits de participació

    Grup: A.

    Mobilitat: Administració de la Generalitat de Catalunya.

    Col·lectiu de cossos: cossos o escales d'administració general del grup corresponent.

    Especificació de cossos: cos superior d'administració general.

    .3 Requisit de coneixement de la llengua catalana

    Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.

    .4 Contingut funcional

    4.1 Missió:

    Donar assessorament especial...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR