ORDRE ARP/26/2004, d'11 de febrer, de convocatòria d'ajuts per a les confraries de pescadors i les seves federacions per a l'any 2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/26/2004, d'11 de febrer, de convocatÚria d'ajuts per a les confraries de pescadors i les seves federacions per a l'any 2004.

D'acord amb l'article 90 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refÛs de la Llei de finances p˙bliques de Catalunya, es convoquen els ajuts per a les confraries de pescadors i les seves federacions.

Les bases reguladores d'aquesta convocatÚria sÛn les aprovades per l'Ordre d'1 d'agost de 1996, sobre establiment d'ajutsen el sector de la pesca (DOGC n˙m. 2247, de 23.8.1996), les quals es complementen i en certs aspectes es modifiquen mitjanÁant aquesta disposiciÛ.

Per tant, en ˙s de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1††S'obre la convocatÚria de la lÌnia d'ajuts per a les confraries de pescadors i les seves federacions per a l'any 2004.

1.2††Les bases reguladores d'aquesta convocatÚria sÛn les de l'Ordre d'1 d'agost de 1996, sobre establiment d'ajuts en matËria agr‡ria, i concretament les que estableix la secciÛ 6 (confraries de pescadors i les seves federacions), que es completen amb els preceptes d'aquesta Ordre.

Article 2

Els ajuts destinats a les confraries de pescadors i les seves federacions que preveu aquesta convocatÚria, es faran efectius amb c‡rrec a la partida pressupost‡ria 1705 D/481170300/7111, per un import m‡xim de 90.086,5 euros.

Article 3

3.1††L'objecte de l'ajut i els beneficiaris sÛn els que s'estableixen als articles 20 i 21 de les bases reguladores.

3.2††El percentatge d'ajut que estableix l'article 22.1 podr‡ arribar fins al 80% del pressupost presentat pel beneficiari i acceptat per la DirecciÛ General de Pesca i Afers MarÌtims, amb un m‡xim de 24.040 euros per beneficiari.

Article 4

Seran priorit‡ries les sol∑licituds presentades per les confraries de pescadors amb menys recursos econÚmics. Per a la valoraciÛ de les sol∑licituds es tindr‡ en compte el valor de les vendes i les despeses de personal, i es far‡ distinciÛ entreles que van a c‡rrec de la prÚpia confraria i les finanÁades per altres entitats.

Article 5

A mÈs de la documentaciÛ que figura a l'article 24 de les bases de la convocatÚria, els sol∑licitants hauran de presentar la seg¸ent:

a)†Quan sigui procedent, declaraciÛ que acrediti que l'entitat sol∑licitant compleix la quota de reserva per a la integraciÛ social dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR