ORDRE EDU/323/2007, de 7 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores del Concurs d'Oratòria en llengües estrangeres, adreçat als centres educatius i a l'alumnat de nivell no universitari de Catalunya, en el marc del projecte Orator, i es convoca el VII Concurs d'Oratòria per al curs 2006-2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/323/2007, de 7 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores del Concurs d'OratÚria en lleng¸es estrangeres, adreÁat als centres educatius i a l'alumnat de nivell no universitari de Catalunya, en el marc del projecte Orator, i es convoca el VII Concurs d'OratÚria per al curs 2006-2007.

Un dels objectius del sistema educatiu Ès que tot l'alumnat assoleixi un nivell de comunicaciÛ b‡sica que li permeti entendre's en una o dues lleng¸es estrangeres en acabar l'ensenyament secundari.

El Departament d'EducaciÛ impulsa la millora de l'ensenyament i l'aprenentatge de les lleng¸es estrangeres en l'ensenyament de rËgim general mitjanÁant el projecte Orator, en el qual s'inscriu el Concurs d'OratÚria. Aquest concurs vol potenciar la competËncia oral en lleng¸es estrangeres entre els estudiants de Catalunya mitjanÁant l'expressiÛ oral en p˙blic, que permet tambÈ desenvolupar estratËgies de comunicaciÛ.

L'ensenyament i l'aprenentatge dels aspectes socioculturals Ès una part important en els currÌculums de lleng¸es estrangeres en el nostre sistema educatiu. El contacte i el descobriment d'aspectes propis d'altres cultures afavoreix, d'una banda, la reflexiÛ sobre diferËncies interculturals i, de l'altra, la presa de consciËncia de la prÚpia identitat. Precisament per aixÚ el tema del concurs s'emmarca dins d'aquest ‡mbit.

Per tot aixÚ, d'acord amb la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i amb el capÌtol IX del Text refÛs de la Llei de finances p˙bliques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la DirecciÛ General d'InnovaciÛ,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases generals que han de regir les diferents convocatÚries anuals del Concurs d'OratÚria en lleng¸es estrangeres, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Obrir convocatÚria p˙blica del VII Concurs d'OratÚria en lleng¸es estrangeres, adreÁat als centres educatius i a l'alumnat de nivell no universitari de Catalunya, en el marc del projecte Orator, corresponent al curs 2006-2007, que es regeix per les bases generals que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

3.1††Per al VII Concurs d'OratÚria en lleng¸es estrangeres es destina un import total m‡xim de 18.000,00 euros, despesa que anir‡ a c‡rrec a la posiciÛ pressupost‡ria D/483000100/4230, centre gestor EN02, del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2006, prorrogat per al 2007.

3.2††El desglossament dels premis a concedir Ès el seg¸ent:

a)†Per als centres educatius: 4 premis guanyadors (un premi per cada categoria de les descrites a la base 3), a raÛ de 1.800,00 euros cadascun, i 12 premis finalistes (tres premis per cada categoria de les descrites a la base 3), a raÛ de 900,00 euros cadascun.

En el cas que un premi d'alguna de les categories quedÈs desert, aquest s'acumular‡ priorit‡riament a les categories d'educaciÛ secund‡ria obligatÚria i postobligatÚria, a criteri del jurat.

b)†Per a l'alumnat: s'atorgar‡ un premi a cadascun dels guanyadors i finalistes, el qual consistir‡ en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR