RESOLUCIÓ JUS/3436/2009, de 3 de desembre, de convocatòria del procés selectiu, torn especial de promoció interna, per proveir 34 places del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, educació social (núm. de registre de convocatòria JU025).

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyResolució

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

RESOLUCIÓ

JUS/3436/2009, de 3 de desembre, de convocatòria del procés selectiu, torn especial de promoció interna, per proveir 34 places del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, educació social (núm. de registre de convocatòria JU025).

L'article 59.1 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, determina la garantia de la promoció interna als funcionaris que presten serveis a l'Administració de la Generalitat, mitjançant l'accés des d'un cos o una escala d'un grup a d'altres del grup immediatament superior, si compleixen els requisits que s'hi enumeren i se superen els processos selectius determinats.

La Llei 24/2002, de 18 de novembre, modificada per la Llei 11/2005, de 7 de juliol, crea l'especialitat d'educació social dins el cos de diplomatura de la Generalitat i regula l'accés, entre d'altres sistemes, mitjançant una promoció interna especial en tres processos selectius.

Realitzat i resolt el primer dels processos previstos, escau convocar el segon mitjançant aquesta Resolució.

Vist el Decret 202/2008, de 14 d'octubre, pel qual es regulen els àmbits funcionals en l'Administració de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 5238, de 17.10.2008);

Vist l'Acord GOV/54/2009, de 24 de març, pel qual es crea l'àmbit funcional d'execució penal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 5355, de 7.4.2009);

Atès el que disposa l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de març, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a determinats cossos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Atès que s'han dut a terme els tràmits que preveu la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, quant a les condicions de participació i representació del personal al servei de les administracions públiques;

Atès el que disposa l'Acord GOV/129/2008, de 8 de juliol, d'atribució de competències a diferents departaments de la Generalitat en matèria de funció pública, modificat per l'Acord GOV/90/2009, de 26 de maig, i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Convocar el procés selectiu, torn especial de promoció interna, per proveir 34 places del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, educació social (núm. de registre de convocatòria JU025), d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució i d'acord amb els programes de temes indicats a la Resolució GAP/357/2006, de 14 de febrer (DOGC núm. 4579, de 23.2.2006), per la qual s'aprova la part general del temari, i a la Resolució GRI/2966/2003, de 25 de setembre (DOGC núm. 3979, de 2.10.2003), per la qual s'aprova la part específica del temari.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades podran interposar, amb caràcter potestatiu, un recurs de reposició davant la consellera del Departament de Justícia en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la seva publicació; o directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos, a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, respectivament.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 3 de desembre de 2009

Montserrat Tura i Camafreita

Consellera de Justícia

Annex

.1 Descripció de les places i funcions

1.1 Descripció de les places.

Es convoca el procés selectiu, torn especial de promoció interna, per proveir 34 places del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, educació social (núm. de registre de convocatòria JU025), de les quals 2 es reserven per als/a les aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitat/da.

En el cas que les places reservades als/a les aspirants amb la condició legal de discapacitat/da no es cobreixin, s'acumularan a la resta de places d'aquesta convocatòria.

1.2 Funcions.

Les funcions que corresponen a les persones funcionàries del cos de diplomatura (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya, educació social, són les derivades de l'exercici professional de la titulació acadèmica d'educació social, i les funcions de col·laboració en les tasques específiques d'estudi, de control, d'execució i d'inspecció que corresponen als cossos del grup A. Més concretament i pel que fa als llocs de treball de diplomat/ada en educació social de l'àmbit funcional d'execució penal objecte d'aquesta convocatòria, els corresponen les següents funcions:

  1. Detectar les necessitats socioeducatives de les persones que tenen assignades.

  2. Dissenyar i executar programes d'intervenció socioeducativa que responguin a les necessitats i les situacions detectades, sempre des de la perspectiva de la recuperació i la rehabilitació de les persones.

  3. Fer el seguiment i l'avaluació dels programes d'intervenció socioeducativa que es duen a terme en el seu lloc d'intervenció.

    Fins que aquesta convocatòria es resolgui, no es poden amortitzar, transformar ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.

    .2 Requisits de participació a la convocatòria

    Per ser admesos en el procés selectiu els aspirants han de complir els següents requisits:

    2.1 Nacionalitat.

    Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacional d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.

    També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.

    En qualsevol cas, els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar documentalment la seva nacionalitat.

    2.2 Edat.

    Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

    2.3 Titulació.

    Les persones que participin en aquest procés selectiu han d'estar en possessió d'un dels títols següents: diplomatura en educació social, diplomatura universitària, enginyeria tècnica, arquitectura tècnica, qualsevol altre de nivell superior o de grau, o estar en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitza el termini de presentació de sol·licituds. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació i Ciència.

    2.4 Habilitació.

    No estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració Pública.

    2.5 Coneixements de llengua catalana i castellana .

    2.5.1 Els/les aspirants hauran de posseir els coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència de català (certificat C) de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent, requerits en el primer exercici de la segona prova previst al punt 9.1 b).

    2.5.2 Els/les aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran de posseir els coneixements de la llengua castellana del nivell superior C2 o equivalent, requerit en el segon exercici de la segona prova previst al punt 9.1.b).

    2.6 Condició de funcionaris/àries de carrera.

    Les persones que participin en aquest procés selectiu han de ser funcionàries de carrera del subgrup C1 de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i reunir, a més, algun dels dos requisits enumerats a continuació:

  4. Estar prestant o haver prestat serveis ocupant un lloc de treball d'educador/a amb caràcter definitiu i exercint funcions d'educador/a social.

  5. Haver prestat serveis amb caràcter provisional i ininterrompudament en llocs de treball d'educador/a, durant un període mínim de cinc anys, iniciat abans del dia 28 d'agost de 2001.

    Tots el requisits indicats s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds, i s'han de continuar complint fins a la data de la presa de possessió com a funcionari de carrera.

    .3 Sol·licituds i instruccions per emplenar-les

    3.1 Formalització, obtenció i presentació.

    Per tal de participar en el procés selectiu corresponent, caldrà emplenar el model oficial de sol·licitud d'admissió a les proves selectives que s'adreçarà a la consellera de Justícia, mitjançant una de les dues vies següents:

  6. La inscripció per via telemàtica a través del portal Gencat-Serveis i tràmits (http://www.cat365.net/inici/tramits), al qual també es pot accedir a través del web del Departament de Justícia www.gencat.cat/justicia/serveis/index.html. La sol·licitud efectuada per mitjans telemàtics es considerarà presentada davant l'Administració en el moment en què s'enregistri en el Registre telemàtic del portal Gencat-Serveis i tràmits.

    L'aspirant, una vegada realitzada la presentació telemàtica, es podrà imprimir un document on constin, entre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR