RESOLUCIÓ BEF/1527/2005, de 10 de maig, de convocatòria de concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió del lloc de responsable tècnic/a de l'Oficina de Gestió Unificada del Pla d'Ajuda al Retorn de la Secretaria per a la Immigració (convocatòria de provisió núm. BE/008/05).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorPresidència de la Generalitat
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

BEF/1527/2005, de 10 de maig, de convocatÚria de concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ del lloc de responsable tËcnic/a de l'Oficina de GestiÛ Unificada del Pla d'Ajuda al Retorn de la Secretaria per a la ImmigraciÛ (convocatÚria de provisiÛ n˙m. BE/008/05).

D'acord amb el que preveuen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text ˙nic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matËria de funciÛ p˙blica; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya (DOGC n˙m. 2398, de 26.5.1997), i altres disposicions complement‡ries;

AtËs que Ès vacant el lloc de responsable tËcnic/a de l'Oficina de GestiÛ Unificada del Pla d'Ajuda al Retorn de la Secretaria per a la ImmigraciÛ del Departament de Benestar i FamÌlia;

Vist que la IntervenciÛ Delegada del Departament ha dut a terme el corresponent tr‡mit d'intervenciÛ;

Atesa la vigent relaciÛ de llocs de treball del personal funcionari de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya;

Atesa la descripciÛ del lloc a proveir, inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament i aprovada en data 12 d'abril de 2005;

De conformitat amb l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Article 1

Convocar concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ del lloc de responsable tËcnic/a de l'Oficina de GestiÛ Unificada del Pla d'Ajuda al Retorn de la Secretaria per a la ImmigraciÛ del Departament de Benestar i FamÌlia (convocatÚria de provisiÛ n˙m. BE/008/05), que es detalla a l'annex 2, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ.

Article 2

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar, amb car‡cter potestatiu, recurs de reposiciÛ davant la consellera de Benestar i FamÌlia, en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta resoluciÛ al DOGC, o bÈ recurs contenciÛs administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al DOGC, davant el Jutjat ContenciÛs Administratiu de Barcelona, o potestativament el corresponent al lloc del seu domicili, d'acord amb el que preveuen els articles 8.2, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicciÛ contenciosa administrativa.

AixÌ mateix, els interessats poden interposar recurs d'alÁada davant la consellera de Benestar i FamÌlia contra els actes administratius que es derivin de l'actuaciÛ de la Junta de MËrits i Capacitats, en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la data de la seva notificaciÛ o exposiciÛ, d'acord amb els articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener.

Igualment, els interessats poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 10 de maig de 2005

Anna SimÛ i CastellÛ

Consellera de Benestar i FamÌlia

Annex 1

Bases

.1††Lloc de treball

Es convoca concurs especÌfic de mËrits i capacitats per a la provisiÛ del lloc de responsable tËcnic/a de l'Oficina de GestiÛ Unificada del Pla d'Ajuda al Retorn de la Secretaria per a la ImmigraciÛ del Departament de Benestar i FamÌlia, les caracterÌstiques del qual sÛn les que consten a l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

.2††Contingut funcional

El contingut funcional del lloc de treball objecte de concurs i la descripciÛ inclosa en el manual d'organitzaciÛ del Departament, aprovada en data 12 d'abril de 2005, sÛn els que consten a l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria.

.3††Requisits de participaciÛ

3.1††Pot participar en aquesta convocatÚria el personal funcionari que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relaciÛ de llocs de treball, d'acord amb el que consta a l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatÚria, segons el seg¸ent:

3.1.1†El personal funcionari esmentat pot trobar-se, respecte de l'AdministraciÛ de la Generalitat, en qualsevol de les situacions administratives previstes en la normativa.

3.1.2†TambÈ podr‡ participar-hi el personal funcionari, no integrat, que presti serveis a l'AdministraciÛ de la Generalitat, que pertanyi a cossos o escales del grup de titulaciÛ en quË estigui classificat el lloc objecte de convocatÚria, sempre que compleixi els requisits i les condicions exigits en la relaciÛ de llocs de treball.

AixÌ mateix, podran participar-hi els funcionaris que pertanyin a cossos, escales o places del grup de titulaciÛ en quË est‡ classificat el lloc convocat, als quals no es va exigir la titulaciÛ assenyalada a l'article 19 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, sempre que la titulaciÛ no sigui un requisit indispensable d'acord amb la relaciÛ de llocs de treball.

3.1.3†Per poder participar-hi, els funcionaris hauran d'haver rom‡s un mÌnim d'un any en llocs amb destinaciÛ definitiva del mateix nivell des del qual es concursa, llevat que els llocs a proveir siguin del mateix departament.

3.1.4†En cap cas podran prendre-hi part els funcionaris que es trobin en suspensiÛ d'ocupaciÛ, els traslladats de llocs de treball ni els destituÔts de c‡rrecs de comandament, com a conseq¸Ëncia d'expedient disciplinari, mentre durin els efectes corresponents, sens perjudici que els destituÔts de c‡rrecs puguin participar per a llocs singulars.

3.1.5†Tampoc podran prendre-hi part els funcionaris en situaciÛ diferent de servei actiu que no hagin rom‡s el temps mÌnim exigit per reingressar-hi.

3.2††Els funcionaris amb discapacitats hi podran participar en igualtat de condicions que la resta de participants sempre que puguin desenvolupar les funcions del lloc de treball a proveir.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR