ORDRE BES/184/2002, de 16 de maig, de convocatòria del VIII Premi Rafael Farré de narrativa curta.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social
Rango de LeyOrdre

ORDRE

BES/184/2002, de 16 de maig, de convocatòria del VIII Premi Rafael Farré de narrativa curta.

A fi de promoure la redacció de textos literaris en llengua catalana entre les persones inscrites als centres, aules i programes de formació d'adults, i de recordar Rafael Farré, una persona de llarga i reconeguda trajectòria en el món de la formació d'adults, el Departament de Benestar Social, a proposta de la Direcció General de Formació d'Adults, va crear l'any 1995 el Premi Rafael Farré de narrativa curta amb periodicitat anual, i va obrir la convocatòria per a la concessió del I Premi, amb l'aprovació de les bases corresponents.

Ara és procedent convocar per a l'any 2002 la vuitena edició del Premi esmentat.

Atesa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment, i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

Es convoca el VIII Premi Rafael Farré de narrativa curta i s'aproven les bases per participar-hi, les quals consten a l'annex.

Article 2

Quantia i aplicació pressupostària

La quantitat màxima destinada als premis és de 3.184 euros.

Aplicació pressupostària: 2103 D/226210000/3214.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor a l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 16 de maig de 2002

Irene Rigau i Oliver

Consellera de Benestar Social

Annex

Bases

-1 Poden optar al Premi les persones adultes que durant l'any 2002 estiguin inscrites a programes o cursos de formació d'adults.

-2 Hi ha dues modalitats: una per a persones inscrites a l'etapa instrumental i una altra per a persones inscrites a l'etapa bàsica o altres activitats formatives.

-3 Amb motiu de la celebració l'any 2002 del centenari de la mort de Jacint Verdaguer i de la proclamació, per part de les Nacions Unides, d'aquest any com a Any Internacional de les Muntanyes, les narracions hauran de tractar sobre l'obra poètica de Jacint Verdaguer inspirada en la muntanya i el seu simbolisme.

-4 Per a la modalitat de persones inscrites a l'etapa instrumental s'atorgaran un Premi Rafael Farré, dotat amb 992 euros, i dos accèssits dotats amb 300 euros cadascun.

A l'import dels dos premis Rafael Farré corresponents a les dues modalitats els serà d'aplicació la retenció corresponent de l'IRPF.

-5 Cada persona només pot presentar una narració. Ha de ser original, inèdita, en català i no pot haver rebut cap altre premi.

-6 S'han de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR