ORDRE de 16 de març de 1995, per la qual s'aprova el qüestionari que ha de regir per a les convocatòries d'ingrés, adquisició de noves especialitats i mobilitat corresponents a l'especialitat de llengua catalana i literatura del cos de professors d'ensenyament secundari, convocats en l'àmbit territorial de Catalunya, d'acord amb el Reial decret 850/1993, de 4 de juny.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

L'Ordre de 9 de setembre de 1993 (BOE de 21.9.1993) estableix els qüestionaris segons els quals s'havien de desenvolupar els procediments d'ingrés, adquisició de noves especialitats i mobilitat en els cossos docents regulats pel Reial decret 850/1993, de 4 de juny (BOE de 30.6.1993). Així mateix, el Reial decret esmentat preveu un nou sistema d'accés que posa fi al procediment singular previst a la disposició transitòria 5 de la Llei orgànica 1/1990, de 3 d'octubre, d'ordenació general del sistema educatiu.

Vist que l'Ordre esmentada ha aprovaat els qüestionaris que constituiran els temaris per a les convocatòries d'ingrés, adquisició de noves especialitats i mobilitat per a determinades especialitats del cos de professors d'ensenyament secundari, escau ara aprovar el qüestionari corresponent a l'especialitat de llengua catalana i literatura de l'esmentat cos, d'acord amb el que disposa l'article 22.2 del Reial decret 850/1993, de 4 de juny.

En conseqüència,

Ordeno:

Article 1

El qüestionari específic que constitueix, en l'àmbit de Catalunya, la part A dels temaris a què fan referència els articles 24 i 41.3 del Reial decret 850/1993, de 4 de juny, per a les convocatòries d'ingrés, adquisició de noves especialitats i mobilitat corresponents a l'especialitat de llengua catalana i literatura del cos de professors d'ensenyament secundari, és la que figura a l'annex.

Article 2

El qüestionari de caràcter didàctic i de contingut educatiu general que constitueix, en l'àmbit de Catalunya, la part B del temari, a què es refereix l'article 24 del Reial decret abans esmentat, serà per a l'especialitat de llengua catalana i literatura del cos de professors d'ensenyament secundari el mateix que l'aprovat a l'article 2.2 de l'Ordre ministerial de 9 de setembre de 1993 i que consta al seu annex 4.

Disposició final Aquesta Ordre entrarà en vigor al dia següent al de la seva publicació al Diari Oficial de la General de Catalunya.

Barcelona, 16 de març de 1995

Joan M. Pujals i Vallvé Conseller d'Ensenyament

Annex

Llengua catalana i literatura

-1 Teoria de la comunicació. Elements de la comunicació. Funcions del llenguatge. El signe lingüístic.

-2 Sistemes de comunicació lingüístics i no lingüístics. Els llenguatges de la televisió, del cinema, de la ràdio, del còmic i de la publicitat.

-3 La diversitat lingüística al món actual. Les famílies lingüístiques. Les llengües romàniques. El català a la Romània.

-4 Principals etapes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR