ORDRE de 8 de maig de 2000, per la qual es fa pública la convocatòria de subvencions a universitats públiques i privades, els seus instituts, les fundacions universitàries i altres institucions de formació de postgrau, radicats a Catalunya, per al finançament d'actuacions innovadores de formació de tercer cicle relacionades amb el medi ambient (codi de la convocatòria 02.09.00).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 8 de maig de 2000, per la qual es fa pública la convocatòria de subvencions a universitats públiques i privades, els seus instituts, les fundacions universitàries i altres institucions de formació de postgrau, radicats a Catalunya, per al finançament d’actuacions innovadores de formació de tercer cicle relacionades amb el medi ambient (codi de la convocatòria 02.09.00).

La Llei 4/1991, de 22 de març, de creació del Departament de Medi Ambient, disposa que correspon a aquest Departament establir, d’acord amb les orientacions del Govern, les directrius generals de la política de medi ambient i l’exercici de les competències i les funcions en aquest àmbit.

El Decret 67/1991, de 8 d’abril, i el Decret 272/1996, de 23 de juliol, estableixen les competències i funcions del Departament de Medi Ambient, entre les quals li corresponen la formulació, promoció i coordinació de plans i programes d’investigació i formació i la formulació i la promoció de plans, programes i activitats adreçats a la difusió i l’educació.

Des de l’any 1993, el Departament de Medi Ambient ha realitzat convocatòries d’ajuts per donar suport a les iniciatives de formació ambiental en el tercer cicle. Actualment existeix una sòlida oferta formativa per a aquells sectors amb una forta demanda del mercat laboral, de manera que aquesta funció de foment genèric s’ha de considerar culminada. Tanmateix, tant els temes ambientals com les metodologies formatives progressen molt ràpidament. Per això, amb la voluntat que Catalunya pugui mantenir un alt nivell de qualitat en aquest àmbit, es considera convenient de donar empenta a propostes formatives de tercer cicle que tinguin un caràcter innovador.

Atesa l’Ordre de 3 de gener de 2000, de determinació de les condicions d’autorització de crèdits durant la pròrroga pressupostària, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, incorporat per la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i adaptació a l’euro, i en ús de les facultats que m’atorga la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

—1 S’obre la convocatòria per a l’execució del programa de subvencions per a universitats públiques i privades, els seus instituts, les fundacions universitàries i altres institucions de formació de postgrau, radicats a Catalunya, per al finançament d’actuacions innovadores de formació de tercer cicle relacionades amb el medi ambient.

—2 Aquesta convocatòria es finançarà amb càrrec a les partides pressupostàries 22.02.441.01/6 per un import de 2.000.000 de pessetes (12.020,24 euros), i 22.02.481.04/9, per un import de 7.000.000 de pessetes (1.164,70 euros).

Els crèdits inicials disponibles indicats a l’apartat anterior es poden modificar d'acord amb la normativa vigent.

—3 La convocatòria es regirà per les bases que es publiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 8 de maig de 2000

Felip Puig i Godes

Conseller de Medi Ambient

Annex

Bases de la convocatòria

Article 1

Destinataris

Poden concórrer a aquesta convocatòria les universitats públiques i privades, els seus instituts, les fundacions universitàries, i altres institucions de formació de postgrau, radicats a Catalunya.

Article 2

Objecte de subvenció

L’actuació que pot ser objecte de subvenció és la formació de tercer cicle relacionada amb el medi ambient que utilitzi metodologies, tracti àmbits innovadors o cobreixi necessitats formatives específiques d’àmbits territorials concrets, respecte de l’oferta formativa existent.

Article 3

Requisits

Els requisits que han de complir els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR