ORDRE de 31 de gener de 1984, per la qual es convoca concurs de mèrits per a la provisió d'una plaça de Cap de Secció a la Secretaria d'Afers Interdepartamentals (Registre F.P. 2272).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Atesa la proposta de la Secretaria d'Afers Interdepartamentals del Departament de la Presidència, respecte a la provisió d'una plaça de Cap de Secció vacant en aquest Departament, mitjançant concurs de mèrits entre el personal adequat,

Ordeno:

Article primer

- S'aproven la proposta i les bases

relatives al concurs per a la provisió de la plaça de Cap de la Secció d'Informació Administrativa del Servei d'Informació i Comunicació, vacant al Departament de la Presidència. Titulació: titulat superior.

Article segon

- Per prendre part en el concurs objecte

d'aquesta convocatòria el personal a què es refereix l'article 1.1 de la Llei 4/1981, de mesures urgents sobre la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya, i els funcionaris a què es refereix l'article 10.2 del Decret 166/1981, de 25 de juny, de reglamentació parcial de la Llei de mesures urgents sobre la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya, que tinguin la titulació corresponent.

Article tercer

- Les sol·licituds per prendre part en

l'esmentat concurs hauran de tenir entrada al Registre General de la Secretaria General de la Presidència (Palau de la Generalitat, plaça de Sant Jaume, s/n., Barcelona-2), o al dels Serveis Territorials del Departament de Governació, o per qualsevol dels mitjans autoritzats a l'article 66 de la Llei de Procediment Administratiu, dins el termini de deu dies hàbils següents al de la data de publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Article quart

- Les bases i els altres documents

referents a la present convocatòria estaran exposats al tauler d'anuncis de la Secretaria General de la Presidència (Palau de la Generalitat, plaça de Sant Jaume, s/n., Barcelona-2).

Article cinquè

- Trameteu aquesta convocatòria a la

Direcció General de la Funció Pública, per a la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 31 de gener de 1984.

p.d.: Lluís Prenafeta i Garrusta Secretari General de la Presidència

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR