RESOLUCIÓ de 6 de maig de 1996, per la qual es convoca concurs de mèrits per proveir llocs de treball de mestre dels centres experimentals de règim especial (CERES).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

El Decret 214/1985, de 6 de juny (DOGC núm. 573, de 9.8.1985), regula el marc jurídic pel qual es regeixen els centres docents experimentals de règim especial i estableix els criteris específics per a la provisió de llocs de treball de mestre.

Per això,

Resolc:

Convocar concurs de mèrits per a la provisió, en comissió de serveis, dels llocs de treball de mestre dels centres experimentals de règim especial (CERES) que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Resolució.

Aquest concurs de mèrits es regeix per les bases següents:

-1 Poden prendre part en aquest concurs de mèrits els funcionaris de carrera del cos de mestres amb destinació a Catalunya que reuneixin els requisits següents: 1.1 Ser mestre en actiu amb un mínim de 3 anys d'exercici en el cos com a docent. 1.2 Estar en possessió de la capacitació reconeguda per ocupar els llocs de treball a què opten, d'acord amb el que estableix el Reial decret 895/1989, de 14 de juliol, modificat pel Reial decret 1664/1991, de 8 de novembre. 1.3 Posseir el certificat de capacitació en llengua catalana, equivalent o superior.

-2 La selecció dels candidats, la duran a terme les comissions que es constituiran en cada una de les delegacions territorials següents: Barcelona I (ciutat), Barcelona II (comarques), Baix Llobregat, Tarragona i Lleida. Aquestes comissions estaran formades per: Comissió de Barcelona I (ciutat) Sr. Justo Fonseca Gil, que actuarà com a president. Sr. Joaquín Adivinación Gómez, inspector de la zona a què pertany el centre on es troba el lloc de treball. Sra. Montserrat Amat Codina, representant de la Direcció General d'Ordenació Educativa. Sra. Immaculada Galimany Larrull, directora del centre experimental de règim especial (CERE) corresponent, que actuarà com a secretària amb veu però sense vot.

Comissió de Barcelona II (comarques) Sr. Josep M. Curtó Iniesta, que actuarà com a president. Sra. M. Cinta Serres Buenaventura, inspectora de la zona a què pertany el centre on es troba el lloc de treball. Sra. Montserrat Guri López, representant de la Direcció General d'Ordenació Educativa. Sra. Maria Blanchart Juanpere, directora del centre experimental de règim especial (CERE) corresponent, que actuarà com a secretària amb veu però sense vot.

Comissió del Baix Llobregat Sra. Joana Madurell Ramis, que actuarà com a presidenta. Sra. Blanca Morán Medina, inspectora de la zona a què pertany el centre on es troba el lloc de treball. Sra. Mercè Pou Puig, representant de la Direcció General d'Ordenació Educativa. Sra. Isabel Tejera Carretero, directora del centre experimental de règim especial (CERE) corresponent, que actuarà com a secretària amb veu però sense vot.

Comissió de Tarragona Sr. Sebastià Mateo i Alaix, que actuarà com a president. Sr. Francesc Gabriel Farré, inspector de la zona a què pertany el centre on es troba el lloc de treball. Sr. Vicenç Abellan Armelles, representant de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR