DECRET 171/2013, de 28 de maig, d'adscripció de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, i de modificació del Decret 255/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula el règim d'autonomia econòmica de les escoles i centres de capacitació agrària i nauticopesquera i dels espais naturals de protecció especial gestionats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyDecret

L’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, adscrita fins ara a l’Institut Català de la Vinya i el Vi, imparteix formació professional reglada de manera similar a la resta de les escoles de capacitació agrària dependents del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

L’objecte d’aquest Decret és que l'escola esmentada passi a formar part del sistema de centres i escoles de formació i capacitació agrària que depenen d’aquest Departament, en lloc d’estar adscrita a l’Institut Català de la Vinya i el Vi, les funcions del qual abasten cursos d’especialització i de reciclatge de tècnics i professionals en matèria de viticultura i enologia.

Per tant, el Decret el que fa és completar d’una manera més racional l’adscripció de les escoles que formen part del sistema.

El Decret 255/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula el règim d’autonomia econòmica de les escoles i centres de capacitació agrària i nauticopesquera i dels espais gestionats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, va significar la possibilitat que les escoles de capacitació tinguessin un règim d’autonomia en la gestió econòmica dels centres ateses les seves característiques específiques de tipus educatiu, un règim similar al que tenen els centres docents dependents del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A l’annex del Decret esmentat s’especificaven tots aquells centres i escoles que passaven a tenir aquest règim. La nova adscripció d'aquest centre fa necessari modificar el llistat d’escoles i centres de capacitació agrària, incloent-hi l’esmentada Escola, a la vegada que s’actualitza el llistat.

Per tot això, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S’adscriu al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, ubicada al barri d’Espiells, al terme municipal de Sant Sadurní d’Anoia, amb les funcions, els serveis, el personal, els béns mobles i els drets corresponents, segons el conveni de traspàs de la Diputació de Barcelona a la Generalitat de Catalunya signat en data 1 de setembre de 2006, a excepció dels béns immobles, que resten adscrits a l’Institut Català de la Vinya i el Vi. El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR