DECRET 224/1984, de 13 de juliol, pel qual es crea el càrrec de Director de Relacions Culturals i se suprimeix el Gabinet del Conseller i el Servei de Relacions Culturals.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

Pel Decret 115/1980 va ser creat al Departament de Cultura el Gabinet del Conseller, encarregat de les relacions amb els mitjans de comunicació, les qüestions de protocol i l'assessorament del Conseller. Pel Decret 220/1980 es creà el Servei de Relacions Culturals, amb la funció de potenciar i coordinar els intercanvis culturals amb grups o institucions de fora de l'àmbit del Principat de Catalunya.

En aquests anys s'ha anat ampliant i diversificant el camp d'actuació del Departament i s'ha observat la necessitat d'aglutinar sota una única direcció els diferents vessants de les relacions del Departament, tant amb els mitjans de comunicació i la premsa com amb d'altres organismes de dins i de fora de Catalunya i amb el món cultural en general.

Atesa la Llei 4/1981, de 4 de juny, de mesures urgents sobre la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya;

Atesa la Llei 3/1982, del Parlament, del President i del Consell Executiu;

A proposta del Conseller de Cultura i d'acord amb el consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea amb el caràcter eventual a què

es refereix la diposició addicional tercera de la Llei 4/1981, de 4 de juny, el càrrec de Director de Relacions Culturals, amb nivell orgànic de Subdirector General, que dependrà directament del Conseller i tindrà per funcions:

  1. Les relacions públiques del Departament, que inclouen les relacions amb els mitjans de comunicació, la preparació dels viatges i desplaçaments del Conseller i les qüestions de protocol.

  2. Les relacions exteriors del Departament, mitjançant la promoció, potenciació i coordinació d'intercanvis culturals amb grups i institucions de fora de Catalunya.

Article segon

- Queden suprimits el Gabinet del

Conseller i el Servei de Relacions Culturals, serveis que estaven adscrits directament al Conseller de Cultura.

Disposicions finals Primera.

- Es faculta el Conseller de Cultura per dictar les disposicions necessàries per al desplegament i l'execució del present Decret.

Segona.

- Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR