ORDRE SSS/61/2002, d'1 de març, per la qual s'autoritza la pròrroga dels certificats d'acreditació dels centres hospitalaris.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SSS/61/2002, d'1 de març, per la qual s'autoritza la pròrroga dels certificats d'acreditació dels centres hospitalaris.

L'acreditació és una eina fonamental per assolir la millora de la qualitat dels centres i serveis assistencials, la qual cosa ha estat un objectiu prioritari del Departament de Sanitat i Seguretat Social des de la seva creació.

Els criteris d'acreditació vigents s'estableixen en l'Ordre del Departament de Sanitat i Seguretat Social de 10 de juliol de 1991, per la qual es regula l'acreditació dels centres hospitalaris (DOGC núm. 1477, de 7.8.1991).

Amb l'objectiu d'avançar en la millora de la qualitat dels centres i serveis assistencials, el model d'acreditació actual està essent objecte d'un procés de revisió i racionalització per tal d'adaptar-lo als nous models internacionals sobre avaluació i millora de la qualitat de l'assistència.

Pels motius exposats, s'ha palesat la conveniència de prorrogar els certificats d'acreditació actuals fins al 31 de desembre de 2004.

Atès el que s'ha exposat, d'acord amb el que preveu la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR