ORDRE ECO/279/2014, de 12 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre ECO/247/2012, de 27 d'agost, d'autorització per a l'emissió de les sèries, de determinació dels valors facials i de fixació dels percentatges de distribució en premis de cartrons físics per al joc del bingo plus.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 86/2012, de 31 de juliol, es va aprovar el Reglament dels jocs del bingo que incorpora noves modalitats de jocs del bingo.

L’article 40 descriu la modalitat del bingo plus com un joc consistent en una seqüència d’extraccions sobre un màxim de 100 números, de l’1 al 100 inclosos, utilitzant com a suport uns cartrons integrats entre 5 i 20, guarismes i/o combinacions gràfiques diferents distribuïts en el cartró, en el qual es premien les combinacions que estableix el pla de premis corresponent a aquesta modalitat de bingo.

L’article 44.1 del Reglament estableix que els premis per a la modalitat de bingo plus, entre d’altres, i sense perjudici dels fixats posteriorment per ordre del conseller competent en joc i apostes, seran els de línia, línia plus, bingo, reintegrament, prima i bingo interconnectat i l’article 44.2 disposa que el percentatge de detracció serà com a màxim el 70% dels valors facials dels cartrons venuts que es destinaran a dotar els premis segons decideixi l’establiment en cada moment.

Finalment, la disposició addicional primera del Decret esmentat autoritza la persona titular del departament competent en matèria de jocs i apostes per modificar el percentatge de distribució de premis en els jocs de bingo fixats en el Reglament.

En conseqüència, es va aprovar l'Ordre ECO/247/2012, de 27 d'agost, d’autorització per a l’emissió de les sèries, de determinació dels valors facials i de fixació dels percentatges de distribució en premis de cartrons físics per al joc del bingo plus. L'article 3 de l'Ordre estableix que es destina a premis el 70% de la suma de valors facials dels cartrons venuts en cada partida, corresponent un 6 % al premi de línia i un 50% al premi de bingo. El 14% que resta es destina a constituir una bossa de la qual s'abonaran els premis de línia plus, reintegraments, prima i bingo interconnectat, en la proporció que determini la sala.

Transcorregut dos anys des de l'entrada en funcionament d'aquesta nova modalitat de joc del bingo, l'experiència recomana la possibilitat de flexibilitzar el percentatge de distribució de premis del bingo plus, en el sentit de permetre als titulars de les sales de bingo ajustar la seva oferta a la demanda del públic en les sales.

En definitiva, aquesta Ordre preveu la possibilitat que el titular de la sala de bingo pugui ajustar l'oferta de la sala a la demanda del client en cada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR