DECRET 33/1988, de 29 de gener, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Salt, dels béns i drets afectats pel projecte de construcció d'un Centre Escolar a Salt de vuit unitats d'EGB i dos de Pre-escolar en el sector del Veïnat de Salt.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Salt ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte de construcció d'un centre de vuit unitats d'EGB i dos de Pre-escolar, expedient que tramet l'esmentada Corporació, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent la dita ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita mitjançant certificació de la Direcció General d'Arquitectura Escolar i Inversions del Departament d'Ensenyament que disposa del projecte bàsic aprovat i que aquesta obra figura inclosa en el Pla Quadriennal corresponent.

També consta a l'expedient un escrit dels Serveis Territorials de Girona del Departament d'Ensenyament, en el qual es fa constar la necessitat de construir un altre centre públic de Pre-escolar i EGB a Salt i que, atesa la ubicació dels centres ja existents i la distribució de la població escolar, resulta clar que aquest nou centre s'ha de construir a la zona del Veïnat de Salt i que, examinada la situació del solar proposat per l'Ajuntament, es considera molt idoni per a la finalitat a què es pretén destinar.

Així mateix, figura a l'expedient la certificació acreditativa que els terrenys afectats estan qualificats pel Pla General d'Ordenació Urbana de Salt, la major part d'equipaments docents i una petita part de vialitat adscrita a la xarxa local.

Figura també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats, amb les dades suficients per a la seva identificació, que va ser aprovada inicialment pel Ple de l'Ajuntament, en sessió del dia 28 d'abril de 1987, i exposada a informació pública pel termini de 15 dies, durant el qual es va presentar una al·legació.

El Ple de la Corporació, en sessió celebrada el dia 23 de juliol de 1987, va acordar desestimar l'al·legació presentada i aprovar definitivament la relació concreta i individualitzada dels béns i drets afectats i, en conseqüència, va acordar l'inici de l'expedient expropiatori per a l'execució de l'esmentat projecte.

Per últim, figura en l'expedient la Memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en el fort creixement de la població escolar en els darrers anys i el greu dèficit de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR