DECRET 365/1988, de 14 de novembre, pel qual s'aproven el Pla de Sanejament corresponent a l'àmbit territorial Zona 1 i el seu règim econòmico-financer. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 1115, pàg. 1090, de 6.3.1989).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

El Decret Legislatiu 1/1988, de 28 de gener, atribueix a la competència del Consell Executiu de la Generalitat l'aprovació dels Plans de Sanejament i la implantació del règim econòmico-financer que es preveu dins l'àmbit territorial del Pla, mitjançant l'aplicació de les exaccions consistents en l'Increment de Tarifa i el Cànon de Sanejament. Els valors de base per volum d'aquestes exaccions, tant per a usos domèstics com per a usos industrials de l'aigua, i el valor de la unitat de cada paràmetre de contaminació que hi sigui d'aplicació s'han d'establir per la Llei del pressupostos de la Generalitat, d'acord amb l'article 52 del text legal esmentat. D'altra banda, el Decret 305/1982, que el desplega parcialment defineix els plans zonals de sanejament, fixa el seu contingut i en determina el procediment d'aprovació.

En aplicació de les dites normes, la Junta de Sanejament ha redactat el Pla de Sanejament corresponent a la Zona 1, el qual ha estat objecte d'informe favorable pel Consell de Direcció d'aquest organisme en sessió del dia 19 d'octubre de 1988.

L'aprovació d'aquest Pla comporta la revocació de la delegació de la gestió de cobrament i ingrés de l'Increment de Tarifa i Cànon de Sanejament que amb caràcter transitori, el Govern de la Generalitat havia autoritzat en favor de la Mancomunitat Intermunicipal de la Garrotxa en l'àmbit del Pla Especial de Sanejament per a Olot, la Vall d'En Bas, les Preses i Santa Pau, aprovat per Decret 30/1986, de 30 de gener, el qual queda inclòs dins d'aquest nou Pla Zonal, un cop fetes les adaptacions oportunes.

A proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

1.1 S'aprova el Pla de Sanejament de la Zona 1 amb el seu programa d'actuacions, d'inversions i de finançament. 1.2 L'àmbit territorial d'aplicació del règim econòmico- financer implantat pel Pla aprovat per aquest Decret és la demarcació integrada per les conques dels rius Fluvià i Muga, excepte els municipis inclosos dins de l'àmbit territorial del Pla de Sanejament de la Zona 14.

Article 2

2.1 Dins del programa de finançament del Pla Zonal, s'aprova la percepció de les exaccions consistents en l'Increment de Tarifa i el Cànon de Sanejament, que s'aplicaran als consums d'aigua realitzats dins de l'àmbit territorial definit a l'article anterior i produïts...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR