DECRET 86/1987, de 20 de febrer, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Palau-saverdera, dels béns i drets afectats pel Projecte de protecció sanitària de les aigües de la Font de Dalt, desglossat núm. 1 i actualitzat del Projecte d'Urbanització del Parc de la Font de Dalt, i de protecció sanitària de les aigües públiques de Palau-saverdera.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Palau-saverdera ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte de protecció sanitària de les aigües de la Font de Dalt, desglossat núm. 1 i actualitzat del Projecte d'Urbanització del Parc de la Font de Dalt, i de protecció sanitària de les aigües públiques de Palau-saverdera, expedient que remet aquesta Corporació, sol·licitant que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns i drets.

En l'expedient s'acredita que el Projecte d'Urbanització del Parc de la Font de Dalt i de protecció sanitària de les aigües públiques de Palau-saverdera va ser aprovat definitivament per la Comissió Provincial d'Urbanisme de Girona, en sessió de 15 de desembre de 1982.

L'Ajuntament, en sessió plenària de data 7 d'agost de 1986, va acordar aprovar inicialment la relació concreta i individualitzada dels béns i drets afectats d'expropiació i necessaris per dur a terme les obres de l'esmentat Projecte i exposar-la al públic pel termini reglamentari.

Consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentada relació va ser exposada al públic pel termini reglamentari, durant el qual es van presentar dues al·legacions que el Ple de l'Ajuntament, en sessió del dia 10 d'octubre de 1986, va desestimar amb l'aprovació definitiva de la relació de béns i drets afectats i, en conseqüència, va acordar l'inici de l'expedient expropiatori.

Ateses les greus deficiències sanitàries comprovades en la qualitat de les aigües de la font pública anomenada Font de Dalt dins el nucli urbà de Sant Onofre, l'Ajuntament va tramitar un projecte desglossat de l'anterior, denominat Projecte de protecció sanitària de les aigües de la Font de Dalt, del terme municipal de Palau-saverdera, per tal de procedir urgentment a les obres d'aquesta protecció sanitària, i el va aprovar en sessió plenària de 6 de novembre de 1986.

L'esmentat Projecte de protecció sanitària de les aigües de la Font de Dalt, desglossat núm. 1 del d'Urbanització, va ser tramès a la Confederació Hidrogràfica del Pirineu Oriental, la qual va considerar convenient d'autoritzar l'Ajuntament per realitzar aquestes obres, atès que es tracta d'unes obres de protecció sanitària de la màxima necessitat, interès públic i urgència, que es tractar de garantir la potabilitat de les aigües d'un abast públic, protegir mines, dipòsits i fonts, i substituir les canonades que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR