DECRET 293/1995, de 7 de novembre, pel qual s'aprova la segregació dels col·legis d'enginyers tècnics industrials de Girona, Lleida, Manresa, Tarragona i Vilanova i la Geltrú, del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya, que passa a denominar-se de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyDecret

La Llei 13/1982, de 17 de desembre, de col·legis professionals, i el seu Reglament, aprovat pel Decret 329/1983, de 7 de juliol, preveuen la possibilitat de constituir nous col·legis professionals per segregació que modifiquin l'àmbit territorial del col·legi del qual se segreguen.

En Junta General Extraordinària de 30 de març de 1995, el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya va aprovar la segregació del Col·legi de les demarcacions territorials de Girona, Lleida, Manresa, Tarragona i Vilanova i la Geltrú, i la iniciació dels tràmits legals perquè es constitueixin, respectivament, els col·legis d'enginyers tècnics industrials de Girona, Lleida, Manresa, Tarragona i Vilanova i la Geltrú, com també el canvi de denominació i de l'àmbit del Col·legi matriu, que, com a resultat d'aquestes segregacions, passa a denominar-se Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

Per tant, de conformitat amb l'article 7 de la Llei 13/1982, de 17 de desembre, de col·legis professionals, a proposta de la consellera de Justícia i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'aprova la segregació dels col·legis d'enginyers tècnics industrials de Girona, Lleida, Manresa, Tarragona i Vilanova i la Geltrú, del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.

Article 2

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya passa a denominar-se Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. El seu àmbit territorial és el de les comarques de l'Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Maresme, Osona, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Article 3

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona té l'àmbit territorial de les comarques de la Selva, el Gironès, el Baix Empordà, l'Alt Empordà, el Pla de l'Estany, la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya.

Article 4

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida té l'àmbit territorial de les comarques de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià, el Solsonès, l'Urgell i Era Val d'Aran.

Article 5

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa té l'àmbit territorial de les comarques del Bages i el Berguedà.

Article 6

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona té l'àmbit territorial de les comarques de l'Alt Camp, el Baix...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR