DECRET 75/1990, de 3 d'abril, pel qual es disposa el compliment de la Sentència de 24 d'octubre de 1989 de la Sala 3ª del Tribunal Suprem, dictada en el recurs d'apel·lació núm. 776/88, de segregació del nucli de l'Ampolla del terme municipal del Perelló.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Sala 3ª del Tribunal Suprem, en data 24 d'octubre de 1989, va dictar Sentència en el recurs d'apel·lació núm. 776/88, interposat per l'Ajuntament del Perelló contra la Sentència dictada, en data 23 de març de 1988, per la Sala 1ª Contenciosa Administrativa de l'Audiència Territorial de Barcelona, en el recurs 817/86-B.

La part dispositiva de la Sentència del Tribunal Suprem estableix que procedeix declarar la incompetència de la Sala 1ª Contenciosa Administrativa de l'antiga Audiència Territorial de Barcelona, perquè correspon a aquest alt Tribunal el coneixement del recurs contenciós administratiu interposat per la representació processal dels senyors Antonio del Amo Esteban i José Chulvi Gil, i la nul·litat de la Sentència dictada per aquella el 23 de març de 1988; i, rebutjant les causes d'inadmissibilitat excepcionades per les representacions processals de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament del Perelló, estimar en part la demanda deduïda per aquells en el sentit d'anul·lar, perquè no és conforme a dret, el Decret 297/1986, de 25 de setembre, del Consell Executiu de l'òrgan autonòmic esmentat i, en conseqüència, aprovar la segregació i creació subsegüent del municipi de l'Ampolla, amb la denominació i delimitació territorial que s'especifica en el 5è fonament de dret precedent; i, per al seu compliment, ordenem als referits Consell i Ajuntament l'adopció de totes les mesures que siguin necessàries per a la pràctica constitució i funcionament dels serveis de la nova entitat local, amb desestimació de les restants peticions consignades en l'escrit de demanda, i sense fer expressa imposició de costes.

Vista aquesta Sentència, i de conformitat amb el que disposen els articles 103 i concordants de la Llei reguladora de la jurisdicció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR