DECRET 263/2001, de 25 de setembre, de creació de la Delegació Territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social de les Terres de l'Ebre.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

263/2001, de 25 de setembre, de creació de la Delegació Territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social de les Terres de l’Ebre.

El Decret 79/2001, de 6 de març, de creació de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre (DOGC núm. 3353, de 22.3.2001), crea una delegació territorial del Govern de la Generalitat específica que abasta territorialment les comarques de les Terres de l’Ebre amb la finalitat de garantir una gestió coordinada i eficaç dels assumptes que les afecten i que són competència de la Generalitat de Catalunya.

La disposició final primera del Decret esmentat estableix que, abans de l’1 de gener de 2002, s’han d’adoptar les disposicions reglamentàries adequades per tal que els departaments de l’Administració de la Generalitat adeqüin la seva estructura territorial a la nova situació derivada de l’aplicació d’aquest Decret.

Aquesta previsió legal obliga a revisar l’estructura territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social i a reestructurar les seves unitats orgàniques amb la finalitat de crear la Delegació Territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social de les Terres de l’Ebre.

De conformitat amb les previsions de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del conseller de Sanitat i Seguretat Social i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Creació

Es crea la Delegació Territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social de les Terres de l’Ebre, l’abast territorial de la qual és el de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

Article 2

Seu

La Delegació Territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social de les Terres de l’Ebre té la seu a la ciutat de Tortosa.

Article 3

Delegat/ada territorial

3.1 Al capdavant de la Delegació Territorial del Departament de Sanitat i Seguretat Social de les Terres de l’Ebre hi ha un delegat o una delegada territorial, amb l’assimilació orgànica i provisió que preveu l’últim paràgraf de l’article 53 del Decret 262/2000, de 31 de juliol, de reestructuració del Departament de Sanitat i Seguretat Social (DOGC núm. 3200, de 8.8.2000).

3.2 El delegat o delegada territorial té el règim, la dependència i les funcions previstes per a la resta dels delegats territorials del Departament de Sanitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR