DECRET 247/1994, de 29 de setembre, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 152/1993, d'1 de juny, es va reestructurar el Departament de la Presidència amb la finalitat de racionalitzar-ne i ordenar-ne l'estructura i de revisar i adaptar les diverses normes reguladores fins a aquell moment vigents en matèria organitzativa.

Aquesta reestructuració va donar resposta a les necessitats estructurals del Departament. En l'actualitat es constata, però, la conveniència de dinamitzar determinats àmbits d'actuació i a la vegada dotar-los d'una organització adequada. En aquest context es considera prioritari potenciar l'execució de la política informativa del Govern de la Generalitat i de la difusió de la seva activitat així com reorganitzar l'exercici de les funcions relatives a la radiodifusió i televisió, i a aquests efectes i de conformitat amb el que estableix la Llei 2/1992, de 7 de juliol, que modifica la Llei 13/1989, de 14 de desembre, relativa a l'Administració de la Generalitat, crear una secretaria sectorial, atesa l'especificació i complexitat d'aquest àmbit.

D'altra banda, també es constata la conveniència d'atribuir a un mateix centre directiu totes aquelles funcions relatives a l'exercici de les funcions de planificació, supervisió, coordinació i assessorament dels mitjans i activitats per satisfer les necessitats de l'Administració de la Generalitat en matèria d'informàtica i telecomunicacions, atesa la seva interrelació.

En conseqüència, d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

1.1 Es crea la Secretaria General de Comunicació i Estudis adscrita al Departament de la Presidència. 1.2 El secretari general de Comunicació i Estudis actua sota la superior direcció del titular del Departament i depèn del secretari general de la Presidència en relació amb les funcions pròpies d'aquest càrrec.

Article 2

2.1 Correspon al secretari general de Comunicació i Estudis:

1) La coordinació de la política informativa del Govern, de la Presidència de la Generalitat i la dels diversos departaments, així com l'elaboració dels criteris que serveixin per a la seva fixació.

2) La coordinació de les relacions del Govern i de la Presidència de la Generalitat amb els mitjans de comunicació.

3) La difusió de l'activitat del Govern i de la Presidència de la Generalitat.

4) La coordinació dels serveis de premsa dels departaments.

5) Les relacions amb els mitjans d'informació.

6) El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR