ORDRE de 26 de juny de 1991, per la qual es crea el lloc de treball d'educació general bàsica Educació musical en els col·legis públics d'EGB i es fixen els requisits per obtenir el reconeixement de la capacitació per ocupar-lo.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

El Reial Decret 895/1989, de 14 juliol (BOE núm. 172, de 20.7.1989), pel qual es regula la provisió de llocs de treball en centres públics de pre-escolar, educació general bàsica i educació especial, estableix, a l'article 8, els llocs de treball que es proveiran en funció de les necessitats existents.

Així mateix, l'article esmentat preveu que les administracions educatives amb plenes competències podran incorporar altres llocs de treball docent d'acord amb la programació que, en l'àmbit de les seves respectives competències, estableixin i segons els requisits específics que es determinaran a les relacions de llocs de treball corresponents. Per això, d'acord amb les disposicions en matèria curricular, és necessari establir el lloc de treball d'educació general bàsica, Educació musical, en els centres públics d'educació general bàsica.

Amb aquesta finalitat, es considera necessari establir, prèviament, el lloc de treball d'educació general bàsica, Educació musical, i es determinen els requisits específics per al reconeixement de la capacitació dels funcionaris del cos de mestres que puguin ocupar-lo d'acord amb l'Ordre de 4 de desembre de 1989 (DOGC núm. 1231, de 15.12.1989).

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

S'estableix, als centres públics d'educació general bàsica, el lloc de treball d'educació general bàsica, Educació musical.

Article 2

Es reconeix la capacitació idònia per sol·licitar els llocs de treball d'educació general bàsica, Educació musical, als funcionaris de carrera del cos de mestres que es trobin en alguna de les situacions que preveu l'Ordre de 4 de desembre de 1989 (DOGC núm. 1231, de 15.12.1989).

Article 3

Per poder ocupar llocs de treball d'educació general bàsica, Educació musical, és necessari tenir reconeguda la capacitació idònia per una Resolució del director general de Gestió de Professorat i Centres Docents. Per obtenir el reconeixement de la capacitació es requereix:

  1. Estar en possessió o en condicions d'obtenir, perquè s'han finalitzat els estudis corresponents, alguna de les titulacions o els diplomes que tot seguit s'indiquen: Estudis musicals segons el Decret de 15 de juny de 1942 (BOE de 4.7.1942), sobre reorganització dels conservatoris de Música i declamació: Títol superior o professional expedit, respectivament, per conservatoris superiors o professionals d'ensenyaments musicals, compositors, d'instrumentista o de cantant. Estudis musicals...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR