ORDRE ENS/20/2003, de 15 de gener, sobre l'adaptació a l'ús de sistemes telemàtics del procediment d'inscripció a la realització de la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior de formació professional específica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/20/2003, de 15 de gener, sobre l'adaptació a l'ús de sistemes telemàtics del procediment d'inscripció a la realització de la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior de formació professional específica.

El Decret 332/1994, de 4 de novembre, pel qual s'estableix l'ordenació general dels ensenyaments de formació professional específica a Catalunya (DOGC núm. 1990, de 28.12.1994), modificat pel Decret 130/2000, de 3 d'abril (DOGC núm. 3114, de 5.4.2000), preveu que per accedir a aquests ensenyaments cal estar en possessió de la titulació corresponent o superar una prova de caràcter general regulada pel Departament d'Ensenyament, d'acord amb els requisits que s'estableixen.

Dins del Pla d'actuació e-Europe 2002, de les comunitats europees, la Generalitat de Catalunya va endegar, mitjançant l'Acord de 13 de juliol de 1999, el projecte d'Administració Oberta de Catalunya, amb la finalitat d'apropar els seus serveis a la ciutadania mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

El Departament d'Ensenyament amplia els canals d'informació i de prestació del servei d'inscripció a la prova d'accés als cicles formatius de formació professional específica amb la incorporació d'aquest servei a l'Administració Oberta de Catalunya.

Per tot això, i en aplicació de l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'Administració de la Generalitat a través d'Internet, amb l'informe previ del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació sobre l'adequació tècnica dels programes i aplicacions, emès en compliment del que estableix l'article 4 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions, i amb l'informe de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Ensenyament,

Ordeno:

Article 1

Adaptació del procediment

El procediment d'inscripció a la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior de formació professional específica s'adapta a les peculiaritats de la prestació de serveis utilitzant tècniques telemàtiques mitjançant les normes d'aquesta Ordre.

Article 2

Sol-licituds

2.1 La sol-licitud d'inscripció a la prova i el pagament de la taxa corresponent es poden efectuar pels mitjans telemàtics del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR