ANUNCI sobre aprovació definitiva dels Estatuts de la societat mercantil Forest Bioengineering Solutions, SA.

SecciónDiversos
EmisorCentre Tecnològic Forestal de Catalunya
Rango de LeyAnunci

Havent estat exposats a públic els acords, els estatuts, la memòria i tot l’expedient per la constitució i creació d’una empresa mercantil en forma de societat anònima, sense que s’hagi produït cap tipus de reclamació i/o al·legació durant el termini d’exposició mitjançant edicte publicat al BOPL número 133 de 25 de juliol de 2013 i al DOGC número 6428 de 30 de juliol de 2013.

Havent estat ratificats, en sessió extraordinària de data 8 d’octubre de 2013 per la Junta del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, queden definitivament aprovats els estatuts de la societat mercantil Forest Bioengineering Solutions SA, i tot seguit es transcriu el text íntegre:

ESTATUTS DE LA SOCIETAT MERCANTIL FOREST BIOENGINEERING SOLUTIONS, S.A.

Capítol I. Normes generals

Article 1 Constitució i denominació

Amb la denominació de Forest Bioengineering Solutions, societat anònima, es constitueix una empresa privada que adopta la forma de societat anònima mercantil del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

Article 2 Règim jurídic

La societat, que actua en règim de lliure concurrència, es regeix per aquests estatuts, el Reial decret legislatiu 1/2010, de 2 de juny, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de societats de capital, el codi de comerç, quan li sigui aplicable, sens perjudici del règim de les normes de dret administratiu que li son aplicables, al tractar-se d’una societat de capital públic.

Article 3 Durada de la societat

La durada de la societat és indefinida, a partir de la data de constitució legal, una vegada atorgada i inscrita en el Registre Mercantil l'escriptura pública corresponent. La societat inicia les seves operacions a partir de la data de constitució i es dissol en els casos que preveuen aquests estatuts, la legislació mercantil i l’administrativa que li és d’aplicació.

Article 4 Domicili social

La societat té el domicili social a Solsona, carretera de Sant Llorenç, Km.2. El Consell d'Administració de la companyia queda facultat per traslladar el domicili, així com per obrir sucursals, agències, oficines, delegacions i representacions en qualsevol lloc del territori de la Comunitat Europea o altres àmbits geogràfics.

Article 5 Objecte social

Aquesta societat té per objecte dur a terme les activitats empresarials següents:

  1. -Les activitats de formació, recerca i transferència de resultats amb empreses, institucions i administracions públiques en els àmbits forestal, mediambiental, desenvolupament rural i energies renovables.

  2. -Les activitats d’assistència tècnica i consultoria a empreses, institucions i administracions públiques en els àmbits descrits en l’apartat anterior.

  3. -Les activitats de cooperació internacional (bilaterals o multilaterals) en els àmbits descrits en l’apartat 1 i altres apartats d’aquest objecte social.

  4. -La participació i/o inversió en projectes empresarials públics i privats en els àmbits descrits en el primer apartat, així com en els àmbits de la economia social i el desenvolupament territorial.

  5. -Les tasques d’assistència, consultoria o participació en projectes empresarials de l’àmbit de les energies renovables i especialment la biomassa.

  6. -Activitats de foment de l’ús de la biomassa, execució de projectes i inversions de valorització energètica.

  7. -El disseny, construcció i explotació de parcs productors d’energies renovables en totes les seves variants contemplades per la legislació.

  8. -L’explotació forestal, cinegètica, i rural, en general.

  9. -Les activitats transcrites s’entendran en el sentit més ampli possible, i comprendran les que siguin antecedents, conseqüents i col·laterals de les mateixes.

  10. -Les activitats integrants de l’objecte social podran ser desenvolupades, total o parcialment, de manera indirecta, mitjançant la titularitat d’accions o participacions en societats amb l’objecte idèntic, anàleg o parcialment coincident.

Article 6 Capital i patrimoni de la societat

El capital social es fixa en seixanta mil euros i està representa per 60 accions nominatives de mil euros cadascuna, subscrites en la seva totalitat pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i desemborsades totalment en l'acte de constitució de la societat.

Aquestes accions, numerades correlativament de l'1 al 60, totes dues incloses, formen el patrimoni social inicial, que no pot ser destinat a altres finalitats diferents de les establertes en l'objecte de la societat d'aquests estatuts.

La societat pot augmentar o reduir el capital d'acord amb les disposicions vigents. La Junta ha de determinar les condicions i la forma en què ha de verificar-se cada nova ampliació o reducció.

La societat pot emetre obligacions, i els emprèstits corresponents s'han de regular segons les normes legals i reglamentàries que siguin aplicables a les diferents modalitats d'emissió aprovades per la Junta General.

Article 7 Òrgans de la societat
  1. La Junta General

  2. El Consell d'Administració

  3. Administrador/a

Capítol II. La Junta General

Article 8

.

El Ple de la Junta del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya ha d'exercir, en la forma que determina la legislació administrativa aplicable, les funcions de Junta General de la societat, amb les atribucions que la Llei de societats anònimes vigent i aquests estatuts atribueixen a aquest òrgan social.

La Junta General és presidida pel president o presidenta del CTFC o per qui legalment el o la substitueixi. Actua com a secretari o secretària qui ho sigui del CTFC o la persona en qui...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR