DECRET 76/1985, de 18 de febrer, sobre la creació de la Subdirecció General d'Arquitectura i Habitatge.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 323/1980, d'1 de desembre, estructurà la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge que posteriorment fou reestructurada pel Decret 205/1981, de 10 de juliol.

El Decret 14/1981, de 22 de gener, va crear el càrrec de Subdirector General i va derogar el Decret 71/1980, de 10 de juny, sobre nomenament de Director Tècnic de les diverses Direccions Generals dels Departaments de la Generalitat.

L'augment creixent de les funcions encomanades a la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge com a conseqüència de la publicació de les diverses disposicions sobre ajudes a la promoció i rehabilitació d'habitatges, i sobre les condicions necessàries per a la seva habitabilitat, així com l'increment de les tasques administratives que comporta la seva aplicació, fan necessària una adequació de l'estructura orgànica de la Direcció General a les noves demandes funcionals, assegurant la imprescindible coordinació de funcions, i permetre al seu titular la plena concentració en les tasques d'impuls, direcció i control que li són especialment atribuïdes.

En conseqüència, a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea la Subdirecció General

d'Arquitectura i Habitatge dintre de la Direcció General d'idèntica denominació, amb les funcions següents:

  1. Assistència i suport al Director General.

  2. Coordinació, d'acord amb les instruccions del Director General, de tots els afers relacionats amb la promoció d'habitatges de protecció oficial, beneficis financers establerts per a aquest règim, ajudes a llogaters i compradors, rehabilitació d'habitatges i cèdules d'habitabilitat.

  3. Gestió de les funcions que la legislació vigent atribueix a la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge en matèria de Cambres Oficials de la Propietat Urbana, en l'àmbit territorial de Catalunya.

  4. Coordinació de les actuacions dels Serveis Territorials de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

  5. En general, conèixer de tots els assumptes que li siguin encomanats pel Director General i resoldre'ls.

Article segon

- De la Subdirecció General dependran els

següents Serveis:

- El Servei d'Actuació Administrativa.

- Els Serveis Territorials de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Article tercer

- El Subdirector General...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR