DECRET 12/1985, de 18 de gener, de creació de la Subdirecció General d'Artesania dins la Direcció General d'Indústria i Mines.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

El Decret 233/1984, regulador de l'activitat de l'artesanat a Catalunya, estableix el marc de l'actuació de l'Administració de la Generalitat en matèria d'artesania no alimentària.

Les mesures previstes en el Decret 233/1984 comporten un increment de les actuacions del Departament d'Indústria i Energia en matèria de promoció i ordenació artesana, la qual cosa requereix una adequació de la seva estructura orgànica mitjançant la creació d'un òrgan que pugui canalitzar i coordinar les activitats del Departament en aquest sector de la seva competència.

Així, a proposta del Conseller d'Indústria i Energia i prèvia deliberació del Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea la Subdirecció General d'Artesania

dins la Direcció General d'Indústria i Mines del Departament d'Indústria i Energia.

Article segon

- U. La Subdirecció General d'Artesania

tindrà al seu càrrec el desenvolupament de les funcions relacionades amb l'ordenació i el foment del sector artesà, competència del Departament d'Indústria i Energia. Dos. De la Subdirecció General d'Artesania, dependrà un Servei de Foment Artesà.

Disposició addicional Única.

- El Subdirector General d'Artesania formarà part de la Comissió d'Artesania prevista a l'article sisè del Decret 233/1984, de 19 de juliol, pel qual es regula l'activitat de l'artesanat a Catalunya.

Disposicions finals Primera.

- Es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR