DECRET 133/1993, de 9 de març, pel qual es crea i s'estructura la Subdirecció General de Foment i Gestió de la Rehabilitació d'Habitatges.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 76/1992, de 2 de març, va crear el Programa de rehabilitació i conservació del parc d'habitatges i, per al seu desplegament i la seva execució va crear el Centre Tècnic de Cooperació per a la Rehabilitació d'Habitatges.

Al mateix Decret s'estableix que, per al millor desenvolupament de les finalitats del Centre, el Servei de Promoció de la Rehabilitació passa a dependre funcionalment d'aquest.

Pel Decret 185/1992 es van regular els ajuts per a la rehabilitació d'habitatges afectats per patologies estructurals i s'habilità el Centre i els Serveis Territorials de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge per formular la resolució d'atorgament o la denegació de les sol·licituds.

La complexitat de les tasques necessàries per al desenvolupament del Programa de rehabilitació, així com la gran càrrega de treball tècnic i d'assessorament que ha d'assumir el Centre per a la gestió dels ajuts, fan aconsellable potenciar els òrgans administratius de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge que siguin necessaris per donar suport al Centre.

De conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

De la Subdirecció General de Foment i Gestió de la Rehabilitació d'Habitatges 1.1 Es crea, adscrita a la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge, la Subdirecció General de Foment i Gestió de la Rehabilitació d'Habitatges, les actuacions de la qual seran coordinades pel Centre i el seu director de qui dependrà funcionalment, mentre es desenvolupi el Programa de rehabilitació. 1.2 Són funcions de la Subdirecció General de Foment i Gestió de la Rehabilitació:

  1. La gestió dels ajuts o altres mesures de foment de la rehabilitació.

  2. La supervisió d'estudis i dels projectes d'intervenció i de la seva implantació o execució efectiva.

  3. El seguiment i l'avaluació econòmica del programa de foment de la rehabilitació i específicament dels convenis.

  4. L'elaboració, la divulgació i l'assessorament de la normativa tècnica.

  5. L'assessorament tècnic i legal a comunitats i particulars.

  6. L'assessorament legal a totes les àrees del Centre.

  7. L'elaboració de les propostes de resolució dels ajuts i, si s'escau, dels recursos. 1.3 De la Subdirecció General de Foment i Gestió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR