ACORD GOV/95/2007, de 24 de juliol, d'aprovació del projecte d'edificis, instal·lacions i equipaments del subsistema de moviment d'aeronaus de l'aeròdrom de Lleida-Alguaire.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/95/2007, de 24 de juliol, d'aprovació del projecte d'edificis, instal·lacions i equipaments del subsistema de moviment d'aeronaus de l'aeròdrom de Lleida-Alguaire.

El Govern de la Generalitat, mitjançant l'Acord GOV/65/2007, de 24 d'abril, va aprovar l'avantprojecte i estudi d'impacte ambiental de les fases I i II del Pla director de l'aeròdrom de Lleida-Alguaire i del projecte de l'àrea de moviments i estacionament d'aquest aeròdrom.

L'avantprojecte preveia el seu desenvolupament en dues fases. El projecte constructiu referent a la primera fase va ser aprovat pel Govern, per l'Acord de 24 d'abril de 2007 esmentat, i correspon a l'àrea de moviments i estacionament.

En aquests moments es disposa del projecte constructiu corresponent a la segona fase de l'avantprojecte. Aquest Acord de Govern té per objecte l'aprovació d'aquesta segona fase referida al projecte d'edificis, instal·lacions i equipaments del subsistema de moviment d'aeronaus que preveu la construcció d'un seguit d'elements imprescindibles per al desenvolupament de l'activitat aeroportuària.

En primer lloc, s'ha de construir un centre d'emissors, d'una superfície útil de 170,67 m², on s'hi instal·laran els equips emissors adients per garantir en funcionament operatiu de l'aeròdrom. En segon lloc, es preveu una central elèctrica, d'una superfície útil de 418 m², per tal d'allotjar-hi tots aquells elements que siguin necessaris per rebre de la companyia subministradora l'energia elèctrica en alta tensió i transformar-la en la tensió convenient per als diversos equips. També es preveu un edifici contra incendis, d'una superfície de 453,13 m² útils, on s'hi establiran les dependències i instal·lacions requerides per al servei de salvament i extinció d'incendis. L'edifici s'emplaçarà en una parcel·la urbanitzada de 2.522,50 m², habilitada per poder realitzar les maniobres pròpies d'aquests serveis. En quart lloc, es preveu la construcció d'un edifici social, de 804,40 m² útils, la funció principal del qual serà donar servei als/a les passatgers/eres de l'aviació general corporativa i esportiva, mentre no es construeixi un edifici específic. Aquest edifici modular de desenvolupament horitzontal incorpora el mòdul de serveis tècnics, el mòdul de serveis de personal i el mòdul de vestíbul i restaurant. En cinquè lloc, també es preveu un edifici de taller, de magatzem i de manteniment amb dues naus independents de 301,28 m² cadascuna, amb un ús múltiple però indeterminat que es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR