ORDRE AAM/350/2012, de 31 d'octubre, d'ampliació del termini per realitzar i justificar les actuacions subvencionables establert en l'Ordre AAM/103/2012, de 12 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per al finançament d'actuacions a la zona d'influència socioeconòmica del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i es convoquen els corresponents a l'any 2012.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’Ordre AAM/103/2012, de 12 d’abril, va aprovar les bases reguladores dels ajuts per al finançament d’actuacions a la zona d’influència socioeconòmica del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i va convocar els corresponents a l’any 2012 (DOGC núm. 6114, de 24.4.2012).

L’article 2.8 de l’Ordre esmentada estableix que el termini per a la justificació de la despesa finalitza el dia 15 de novembre de 2012.

A aquesta línia d’ajuts s’ha presentant un nombre elevat de sol·licituds i els tràmits que requereixen abans de resoldre la proposta d’atorgament han provocat un retard en la notificació dels ajuts, la qual cosa comporta la disminució del termini que tenen els beneficiaris per realitzar les actuacions subvencionables. És per aquest motiu que es considera necessari ampliar el termini d’execució i de justificació de les actuacions.

D’acord amb el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions; a proposta de la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l’article 2.8 de l’Ordre AAM/103/2012, de 12 d’abril, que queda redactat de la manera següent:

El termini per a l’execució de les actuacions finalitza el dia 31 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR