RESOLUCIÓ VCP/473/2008, de 14 de febrer, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de les subvencions per al suport al programa 'Pla Català Esport a l'Escola' corresponents al Programa E de les bases reguladores aprovades per la Resolució VCP/3419/2007, de 8 de novembre, per a l'any 2008.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

VCP/473/2008, de 14 de febrer, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de les subvencions per al suport al programa .Pla Català Esport a l'Escola. corresponents al Programa E de les bases reguladores aprovades per la Resolució VCP/3419/2007, de 8 de novembre, per a l'any 2008.

Atesa la Resolució VCP/3419/2007, de 8 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de diferents línies de subvencions del Consell Català de l'Esport destinades a entitats esportives inscrites en el Registre d'entitats esportives, a entitats no esportives amb seccions esportives adscrites en el mateix Registre, a administracions locals i a entitats vinculades amb l'activitat esportiva en edat escolar, per al foment i la pràctica de l'esport, i per promoure activitats esportives especials o d'interès històric;

Atesa la Llei 16/2007 de 21 de desembre de 2007, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2008;

Atesos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre i els preceptes bàsics de la Llei 38/2003, de 27 de novembre, general de subvencions;

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent,

Resolc:

.1 Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions per al suport al .Pla Català Esport a l'Escola., adreçat als consells esportius de Catalunya i corresponent al Programa E de les bases reguladores aprovades per la Resolució VCP/3419/2007 de 8 de novembre, per a l'any 2008.

L'objecte d'aquesta subvenció és potenciar el foment de la pràctica esportiva en l'àmbit escolar, principalment en els centres educatius de primària i secundària en l'àmbit escolar de cadascun dels respectius àmbits territorials per tal d'aconseguir el màxim de participació dels nois i noies en el món de l'esport, per mitjà del .Pla Català Esport a l'Escola..

.2 Les subvencions que preveu aquesta convocatòria es regeixen per les bases reguladores aprovades per la citada Resolució VCP/3419/2007, per la normativa general de subvencions i pel que disposa aquesta convocatòria.

.3 A més de la documentació establerta per les bases reguladores, les entitats peticionaries hauran d'acompanyar a la sol·licitud:

Document de compromís del consell esportiu amb el .Pla Català Esport a l'Escola..

Document de compromís amb el .Pla Català Esport a l'Escola. de cadascun dels centres educatius on s'hagin de desenvolupar les activitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR