DECRET 301/1995, de 25 d'octubre, pel qual se suprimeixen diversos registres adscrits a la Direcció General de Promoció Cultural del Departament de Cultura. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 2178, pàg. 2157, de 6.3.1996).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

Atès que actualment la utilitat administrativa de diversos registres adscrits a la Direcció General de Promoció Cultural del Departament de Cultura és mínima, es considera convenient suprimir-los per tal de donar compliment als principis previstos a l'article 3 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat.

En conseqüència, a proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Se suprimeixen els registres següents adscrits a la Direcció General de Promoció Cultural del Departament de Cultura: Registre d'empreses periodístiques i agències informatives de Catalunya. Registre d'empreses fonogràfiques. Registre oficial de cine-clubs de Catalunya

Disposició addicional Les disposicions contingudes a l'article tercer de l'Ordre de 20 d'abril de 1982, que crea el Registre oficial de cine-clubs de Catalunya, són d'aplicació a tots els cine-clubs amb domicili social a Catalunya.

Disposició derogatòria Es deroguen les disposicions següents: Decret 1/1991, de 7 de gener, sobre el Registre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR