DECRET 294/2011, de 8 de març, pel qual se suspèn l'activitat de l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació i la constitució del seu Consell Rector.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyDecret

DECRET

294/2011, de 8 de març, pel qual se suspèn l'activitat de l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació i la constitució del seu Consell Rector.

La Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, crea l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació com un ens de dret públic que en la seva activitat instrumental utilitza el dret privat. L'Agència té personalitat jurídica pròpia, plena capacitat d'obrar i patrimoni propi per al compliment de les seves funcions.

El Decret 177/2010, de 23 de novembre, aprova els estatuts de l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació. A la disposició addicional tercera es preveu l'inici de les seves activitats a l'entrada en vigor de la norma i un termini de tres mesos per a la constitució del Consell Rector. La disposició transitòria primera del mateix Decret disposa que el primer contracte programa per al desenvolupament de l'activitat de l'Agència ha de fer referència als exercicis pressupostaris 2012 a 2016 i, fins que aquest no s'aprovi, l'Agència ha de funcionar amb un pla inicial proposat per la Presidència i Direcció de l'Agència en la primera reunió del Consell Rector i notificar-lo al departament competent en matèria d'educació no universitària.

La disposició transitòria tercera del Decret 32/2011, de 4 de gener, d'estructuració del Departament d'Ensenyament, preveu que mentre no entri en funcionament l'Agència d'Avaluació i Prospectiva de l'Educació, el Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu mantindrà l'estructura i funcions previstes al Decret 269/2007, d'11 de desembre.

Mitjançant el Decret 109/2011, d'11 de gener, s'estableixen els criteris d'aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2010 mentre no siguin vigents els de 2011. Entre d'altres mesures, segons l'esmentat Decret, durant el període de pròrroga no es tramitaran despeses dels capítols 6,7 i 8 i, pel que fa als compromisos pluriennals amb anualitat per al 2011 i expedients de despesa anticipada, ordena als departaments efectuar-ne una revisió exhaustiva i proposar la supressió o ajornament de tots els que no siguin estrictament imprescindibles i, en particular, dels que encara no han comportat cap compromís jurídicament vinculant, a més d'altres mesures específiques en matèria de personal.

En conseqüència, atès l'actual context pressupostari i financer i per tal de donar compliment al Decret 109/2011, d'11 de gener, pel qual s'estableixen els criteris...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR