DECRET 30/2001, de 23 de gener, pel qual s'autoritza el canvi de nom de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Terrassa pel d'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Terrassa, de la Universitat Politècnica de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

30/2001, de 23 de gener, pel qual s’autoritza el canvi de nom de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Terrassa pel d’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Terrassa, de la Universitat Politècnica de Catalunya.

La Universitat Politècnica de Catalunya, per tal d’adaptar el nom de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Terrassa a la realitat actual del centre, ja que acull un col·lectiu cada vegada més nombrós d’alumnes del gènere femení, i per afegir-se a la tendència de la majoria de centres universitaris, la denominació dels quals deriva de la disciplina que imparteixen i no del nom dels titulats que en surten, ha sol·licitat al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, a través del seu Consell Social i a petició del centre de Terrassa, el canvi de nom del centre, que passaria a denominar-se Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Terrassa.

De conformitat amb el que preveuen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres universitaris i d’implantació d’ensenyaments, amb l’acord favorable de la Junta de Govern i del Consell Social de la Universitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR