ORDRE AAR/475/2007, de 10 de desembre, per la qual es regulen les targetes acreditatives de les llicències i autoritzacions emeses per la Direcció General de Pesca i Acció Marítima.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/475/2007, de 10 de desembre, per la qual es regulen les targetes acreditatives de les llicències i autoritzacions emeses per la Direcció General de Pesca i Acció Marítima.

La Direcció General de Pesca i Acció Marítima del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural en el desenvolupament de les competències que li han estat assignades en les matèries de pesca marítima en aigües interiors, marisqueig i aqüicultura, d'acord amb l'article 3.11.c) del Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competències dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i l'article 20 del Decret 659/2006, de 27 de desembre, de reestructuració del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, emet un seguit de llicències i autoritzacions amb la finalitat de permetre als seus titulars l'extracció d'un determinat recurs pesquer o marisquer, d'acord amb el que assenyala l'article 4.1 de la Llei 1/1986, de 25 de febrer, de pesca marítima de Catalunya.

Els requisits per a la obtenció d'aquestes llicències i autoritzacions específiques estan regulats per diferents normatives i poden ser concedides a una persona física o jurídica, tant si està vinculada o no, a una embarcació de treball, o bé, directament a un vaixell, amb independència de quina sigui la tripulació. La diversitat de formats existents actualment comporta ocasionalment problemes d'acreditació dels titulars davant el personal inspector, així com l'inconvenient per als titulars d'haver de disposar en tot moment de cadascuna de les llicències i autoritzacions.

La recent implementació d'una nova aplicació informàtica del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural sobre la gestió de totes aquestes llicències i autoritzacions possibilita la impressió sobre un únic suport plàstic estàndard, més adient amb els requeriments del medi marí on es desenvolupen les activitats pesqueres i marisqueres de les diferents llicències i autoritzacions de què es disposi.

Per això, a proposta de la Direcció General de Pesca i Acció Marítima i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objecte

1.1 L'objecte d'aquesta Ordre és la regulació de la targeta acreditativa de les llicències i autoritzacions professionals emeses per la Direcció General de Pesca i Acció Marítima en l'àmbit de les seves competències.

1.2 L'obtenció de la targeta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR