ORDRE EDU/526/2008, d'1 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar dues beques de col·laboració en tasques de biblioteconomia i catalogació per al centre documental i biblioteca del Departament d'Educació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/526/2008, d'1 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria per adjudicar dues beques de col·laboració en tasques de biblioteconomia i catalogació per al centre documental i biblioteca del Departament d'Educació.

El Departament d'Educació disposa d'un centre documental i biblioteca especialitzat en temes educatius que té com a funció donar suport documental als tècnics d'aquest Departament.

Per millorar el servei del centre documental, continuar amb la seva automatització, per dur a terme la incorporació al sistema bibliotecari de Catalunya i al mateix temps fomentar la inserció en la vida laboral dels estudiants de biblioteconomia i documentació dins de l'à mbit de l'educació, el Departament d'Educació té interès a convocar aquestes beques, dins d'un à mbit de concurrència competitiva i publicitat.

Per tot això, d'acord amb el que preveuen la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capÃtol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article 1

Obrir convocatòria pública per adjudicar dues beques de col·laboració en tasques de biblioteconomia i catalogació per al centre documental i biblioteca del Departament d'Educació, adreçada a diplomats en biblioteconomia i documentació, estudiants que cursin el darrer curs de la diplomatura de biblioteconomia i documentació i estudiants de segon cicle de documentació procedents de la diplomatura de biblioteconomia i documentació.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

L'import de cada beca és 9.104,58 euros, i el seu import total s'estableix en 18.209,16 euros, i resta condicionat a l'existència de crèdit adequat i suficient en la partida pressupostà ria D/480000100/4210 del centre gestor EN01 del pressupost de l'any 2009.

Article 4

Les sol·licituds es podran presentar en el termini de 15 dies hà bils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC. No obstant, si hi ha vacants, es podran obrir nous terminis de presentació de sol·licituds.

Article 5

L'adjudicació de les beques i l'execució de la despesa s'ha de fer durant l'any 2009.

Article 6

Es delega en el/la directora/a de Serveis la resolució d'aquesta convocatòria.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de JustÃcia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR