ORDRE INT/330/2007, de 13 de setembre, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/330/2007, de 13 de setembre, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents que gestiona el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.

La disposició addicional tercera de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, en la redacció donada per la Llei 12/2004, de 27 de desembre, de mesures financeres, estableix a l'apartat 2 que, en el termini de dos mesos a comptar de la data d'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n'actualitzi els imports, cadascun dels departaments de la Generalitat que gestionin les taxes afectades ha de publicar al DOGC, mitjançant una ordre del conseller o de la consellera competent en la matèria i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen en què identifiquin els serveis i les activitats que en meriten cadascuna i la quota corresponent.

D'altra banda, cal tenir en compte que l'article 43 de la Llei 4/2007, de 4 de juliol, de pressupostos de la Generalitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR