ORDRE IUE/206/2010, de 10 de març, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/206/2010, de 10 de març, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

La disposició addicional tercera del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que en el termini de dos mesos a comptar de la data d'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n'actualitzi els imports, els departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades han de publicar al DOGC, mitjançant una ordre del conseller o consellera competent en la matèria, i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què identifiquin els serveis i les activitats que meriten cadascuna i la quota corresponent.

L'article 46 de la Llei 25/2009, de 23 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2010, preveu que es mantinguin els imports vigents l'any 2009 de les taxes de quantia fixa.

El Decret llei 1/2009, de 22 de desembre, d'ordenació dels equipaments comercials i la Llei 26/2009, de 23 de desembre, de mesures fiscals, financeres i administratives, han modificat els títols VII i XXVII del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, relatius a les taxes de Comerç i d'Universitats, respectivament.

Per tot això, i d'acord amb l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Es dóna publicitat, només amb efectes informatius, a la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, i que s'especifiquen als annexos d'aquesta Ordre.

Barcelona, 10 de març de 2010

Josep Huguet i Biosca

Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa

Annex 1

Comerç

Taxa vigent del Títol VII del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya

Capítol I. Taxa per a la tramitació de la llicència comercial de la Generalitat: 3,70 euros per metre quadrat de superfície de venda.

Annex 2

Indústria

Taxes vigents del Títol XIV (excepte l'apartat 4 de l'article 14.1-4) del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya

Capítol I

Taxa per a la prestació de serveis en matèria de metrologia, autoritzacions d'instal·lacions i inscripcions al Registre d'establiments industrials, control d'aparells i vehicles i certificacions tècniques d'informes

-1 Metrologia

1.1 Aprovació de model, modificació de l'aprovació de model, autorització d'ús metrològic, autorització o habilitació de laboratoris o altres organismes de control, pròrrogues d'aprovació de model d'aparells metrològics, certificats d'ús metrològic i certificats d'assaigs metrològics: la quota per a la tramitació és de 112,10 euros per model o família de tipus.

1.1.1 Trasllats, ampliacions i modificacions de laboratoris, autoritzats o habilitats, i també la inscripció al registre de control metrològic: la quota de tramitació és de 56,10 euros.

1.2 Verificació primitiva, verificació de la Comunitat Europea i primeres verificacions:

1.2.1 Fetes per l'Administració: la quota d'emissió de l'etiqueta o del certificat de verificació és: 6,80 euros.

1.2.2 Fetes per un laboratori habilitat o per una empresa amb certificació de la Comunitat Europea: la quota de tramitació és d'1,60 euros per aparell.

1.3 Verificació després de reparació o modificació:

1.3.1 Feta per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR