ORDRE ENS/155/2004, d'11 de maig, per la qual es modifiquen per al curs 2004-2005 els preus públics per determinats serveis de l'ensenyament telemàtic a distància en l'ensenyament secundari obligatori i el batxillerat, prestats per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/155/2004, d'11 de maig, per la qual es modifiquen per al curs 2004-2005 els preus públics per determinats serveis de l'ensenyament telemàtic a distància en l'ensenyament secundari obligatori i el batxillerat, prestats per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància.

Per mitjà de l'Ordre de 14 de juliol de 1998 es van crear els preus públics per determinats serveis de l'ensenyament telemàtic a distància en la modalitat de batxillerat de ciències de la naturalesa i de la salut, prestats per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància.

Durant el curs 2004-2005 es modifiquen els imports dels preus públics esmentats i es fa extensiva la utilització d'aquests serveis a les altres modalitats de batxillerat i a l'educació secundària obligatòria.

Atès que als serveis de drets de connexió al campus virtual i manteniment de la connexió de l'ensenyament telemàtic a distància de batxillerat, els és d'aplicació l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya;

A proposta de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa,

Ordeno:

Article 1

1.1 Modificar l'import del preu públic pel servei de drets de connexió al campus virtual en l'ensenyament telemàtic a distància de batxillerat, prestat per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància, creat mitjançant el Decret 111/1992, d'11 de maig.

1.2 Aquest servei es fa extensiu al curs de Graduat en Educació Secundària prestat per l'Institut esmentat.

1.3 Fixar en 35,00 euros per curs el preu públic pel servei de drets de connexió al campus virtual en l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància, per al curs 2004-2005.

Article 2

2.1 Modificar l'import del preupúblic pel servei de manteniment de la connexió al campus virtual, que inclou el correu electrònic i l'atenció personalitzada a través de l'entorn telemàtic Educampus, organisme ICESD, en l'ensenyament telemàtic a distància de batxillerat, prestat per l'Institut Català d'Ensenyament Secundari a Distància, creat mitjançant el Decret 111/1992, d'11 de maig.

2.2 Aquest servei es fa extensiu al curs de Graduat en Educació Secundària prestat per l'Institut esmentat.

2.3 Fixar en 20,00 euros per semestre el preu públic pel servei de manteniment de la connexió al campus virtual, que inclou el correu electrònic i l'atenció personalitzada a través de l'entorn telemàtic Educampus, organisme ICESD...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR