ORDRE EDU/494/2006, de 20 d'octubre, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment d'inscripció a processos d'acreditació de coneixements, aptituds o competències convocats pel Departament d'Educació i Universitats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/494/2006, de 20 d'octubre, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment d'inscripció a processos d'acreditació de coneixements, aptituds o competències convocats pel Departament d'Educació i Universitats.

L'article 45 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, insta les administracions públiques a promoure la incorporació de tècniques electròniques, informàtiques i telemàtiques en el desenvolupament de la seva activitat i l'exercici de les competències.

Dins del Pla d'acció e-Europe 2002, la Generalitat de Catalunya va endegar, mitjançant un acord de 13 de juliol de 1999, el projecte d'Administració Oberta de Catalunya, amb la finalitat d'acostar els seus serveis a la ciutadania mitjançant l'ús de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

El Departament d'Educació i Universitats creu convenient que es pugui fer ús d'aquestes tecnologies en els procediments d'inscripció dels processos d'acreditació de coneixements, aptituds o competències. Per aquest motiu, i en aplicació de l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'Administració de la Generalitat mitjançant internet, amb l'informe previ del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació sobre l'adequació tècnica dels programes i aplicacions, emès en compliment del que estableix l'article 4 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions, i l'informe de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Educació i Universitats,

Ordeno:

Article 1

Aprovació i adaptació del procediment

S'aprova la tramitació telemàtica del procediment d'inscripció als processos d'acreditació de coneixements, aptituds o competències establerts en l'article 2 d'aquesta Ordre, que convoca el Departament d'Educació i Universitats, adreçats als ciutadans, que es regiran per les peculiaritats que implica l'ús de serveis utilitzant tècniques telemàtiques d'acord amb el que estableix aquesta Ordre.

Article 2

Processos als quals s'aplica aquesta Ordre

Aquesta Ordre és d'aplicació, en el cas que la convocatòria corresponent ho prevegi a la inscripció telemàtica, als processos d'acreditació de coneixements, aptituds o competències següents:

Proves específiques d'accés als ensenyaments de règim especial de tècnic o tècnica d'esport en les diverses especialitats.

Proves específiques d'accés als ensenyaments de règim especial de tècnic o tècnica superior d'esport en les diverses especialitats.

Proves per a l'obtenció dels títols de tècnic i tècnic superior de determinats cicles formatius de formació professional específica:

  1. Fase d'orientació per a l'acreditació de les competències professionals.

  2. Fase d'avaluació/acreditació de les competències professionals.

  3. Fase d'avaluació de crèdits.

Prova d'accés als ensenyaments de grau mitjà de música.

Proves d'accés...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR