ORDRE EDU/334/2006, de 27 de juny, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries referents a la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent, regulada pel Decret 133/2001, de 29 de maig, modificat pel Decret 172/2005, de 23 d'agost.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/334/2006, de 27 de juny, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries referents a la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent, regulada pel Decret 133/2001, de 29 de maig, modificat pel Decret 172/2005, de 23 d'agost.

El Departament d'Educació i Universitats creu convenient fer ús de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació en els procediments de participació en les convocatòries referents a la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent, regulada pel Decret 133/2001, de 29 de maig, modificat pel Decret 172/2006, de 23 d'agost.

Per aquest motiu, i en aplicació de l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'Administració de la Generalitat mitjançant Internet, amb l'informe previ del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació sobre l'adequació tècnica dels programes i aplicacions, emès en compliment del que estableix l'article 4 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions i l'informe de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Educació i Universitats;

En conseqüència,

Ordeno:

Article 1

Adaptació del procediment

El procediment de participació en les convocatòries referents a la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent, inclosa l'assignació del professorat substitut als centres docents, s'adapta a la utilització de les tècniques telemàtiques que es regulen en aquesta Ordre.

Article 2

Presentació de sol·licituds

2.1 Les sol·licituds per participar en les convocatòries públiques per a accedir a la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent s'han de presentar pels mitjans telemàtics del portal a través de la pàgina d'Internet del Departament d'Educació i Universitats http://www.gencat.net/educacioiuniversitats.

També s'han de presentar per aquests mateixos mitjans telemàtics les sol·licituds per a obtenir destinació com a personal interí i substitut docent mitjançant els procediments informàtics instal·lats en l'esmentada web del Departament d'Educació i Universitats.

2.2 Les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR