DECRET 508/1981, de 30 de desembre, de creació dels Serveis Territorials de Tributs de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i d'estructuració de la Direcció General de Tributs del Departament d'Economia i Finances.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

La propera entrada en vigor de la Llei 41/1981, de 28 d'octubre, relativa a la cessiÛ de tributs a la Generalitat de Catalunya, exigeix l'existËncia d'una administraciÛ tribut‡ria que permeti una aplicaciÛ adient del seu contingut normatiu.

AixÚ comporta la necessitat d'adaptar l'estructura de la DirecciÛ General de Tributs (Decret 77/1981, de 2 d'abril) a les funcions derivades de la gestiÛ, la inspecciÛ i la liquidaciÛ dels tributs cedits, i en definitiva d'un conjunt tributari que suposa una mÈs gran complexitat a l'hora de la posada en marxa dels diferents elements que l'integren.

El present Decret preveu una organitzaciÛ integrada pels serveis centrals de direcciÛ, coordinaciÛ i suport i els serveis territorials per mitj‡ dels quals s'articula la relaciÛ directa amb els ciutadans, organitzaciÛ que respon a criteris de racionalitzaciÛ de la gestiÛ, coordinaciÛ org‡nica i assistËncia al contribuent i que ha de possibilitar la consolidaciÛ d'una administraciÛ tribut‡ria eficaÁ.

Per tant, a proposta del Conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es creen els Serveis Territorials de

Tributs de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, dependents org‡nicament i funcionalment de la DirecciÛ General de Tributs del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.

Article segon

- La DirecciÛ General de Tributs s'estructura

en els Serveis seg¸ents:

  1. Servei de GestiÛ Tribut‡ria.

  2. Servei d'InspecciÛ.

  3. Servei de CoordinaciÛ amb la Hisenda estatal.

  4. Servei de RËgim JurÌdic Tributari, Successions i Transmissions.

Article tercer

- El Servei de GestiÛ Tribut‡ria tindr‡ al

seu c‡rrec les funcions seg¸ents: 1. La direcciÛ de la gestiÛ de l'Impost Extraordinari sobre el Patrimoni, l'Impost sobre el Luxe recaptat a la destinaciÛ, la Taxa estatal sobre els Jocs de sort, envit i atzar, Taxes i Exaccions Parafiscals i altres que es deriven de l'aplicaciÛ de l'article 46 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya. 2. La implantaciÛ, el desenvolupament i l'aplicaciÛ dels sistemes d'inform‡tica al Servei, dels processos de gestiÛ i d'informaciÛ tribut‡ria. 3. El desenvolupament de les tasques de coordinaciÛ, normalitzaciÛ i racionalitzaciÛ del Servei. 4. Per al compliment d'aquestes funcions, el Servei de GestiÛ Tribut‡ria s'organitza en les Seccions seg¸ents:

  1. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR