ORDRE JUI/189/2003, de 24 d'abril, per la qual s'aproven determinades tramitacions telemàtiques relacionades amb alguns procediments d'autorització de màquines recreatives i d'atzar.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyOrdre

ORDRE JUI/189/2003, de 24 d'abril, per la qual s'aproven determinades tramitacions telemàtiques relacionades amb alguns procediments d'autorització de màquines recreatives i d'atzar.

En el marc del Pla d'actuació e-Europe 2002 de la Unió Europea, el Govern de la Generalitat va iniciar, mitjançant l'Acord de 13 de juliol de 1999, el projecte Administració Oberta de Catalunya, amb la finalitat d'apropar els serveis de les administracions públiques al ciutadà a partir de la utilització de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

El Departament de Justícia i Interior vol, mitjançant la implantació d'aquestes tecnologies, fer possible la prestació electrònica pel que fa a alguns procediments relacionats amb el règim d'autoritzacions de la reglamentació de màquines recreatives i d'atzar, és a dir, ampliar els canals d'informació i facilitar determinades tramitacions administraves, per mitjà de la seva incorporació a l'Administració Oberta de Catalunya. Per aquest motiu, i en aplicació de l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'Administració de la Generalitat a través d'Internet, amb l'informe previ del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació sobre l'adequació tècnica dels programes i aplicacions, emès en compliment del que estableix l'article 4 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions, i amb l'informe de l'Assessoria Jurídica del Departament de Justícia i Interior,

Ordeno:

Article 1

Adaptació dels procediments

Els procediments de sol-licituds de permís d'explotació, de baixa, d'autorització d'emplaçament, d'autorització de canvi de titularitat i de comunicació d'emplaçament de màquines recreatives i d'atzar, que es regeixen per la normativa vigent, s'adapten a les peculiaritats de la prestació de serveis utilitzant tècniques telemàtiques mitjançant les normes d'aquesta Ordre.

Article 2

Presentació de sol-licituds

2.1 Els tràmits esmentats en l'article 1 d'aquesta Ordre es poden efectuar pels mitjans telemàtics del portal de l'Administració Oberta de Catalunya, http://www.cat365.net.

2.2 Les sol-licituds d'inici corresponents a aquests procediments tenen els mateixos efectes jurídics que les realitzades per la resta de mitjans admesos en dret.

2.3 Les sol-licituds realitzades per mitjans telemàtics es consideren presentades davant l'Administració quan s'enregistrin en el Registre telemàtic de l'Administració Oberta de Catalunya, i queda...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR