DECRET 283/2003, de 4 de novembre, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran relatives a l'aparcament de Baqueira a Naut Aran.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 283/2003, de 4 de novembre, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran relatives a l'aparcament de Baqueira a Naut Aran.

La Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial de la Vall d'Aran, estableix a l'article 20.3 que la Generalitat de Catalunya ha de cedir al Consell General d'Aran competències i serveis sobre diverses matèries.

Atès que el Ple de la Comissió Govern de la Generalitat-Consell General d'Aran, en la sessió de 24 d'octubre de 2003, ha adoptat un acord de transferència de competències relatives a l'aparcament de Baqueira a Naut Aran;

A proposta dels consellers de Governació i Relacions Institucionals i de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article únic

S'aprova l'acord de traspàs de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran relatives a l'aparcament de Baqueira a Naut Aran, adoptat pel Ple de la Comissió Govern de la Generalitat-Consell General d'Aran en la sessió de 24 d'octubre de 2003, que figura a l'annex d'aquest Decret.

Disposicions finals

.1 Es faculta el conseller de Política Territorial i Obres Públiques per a l'execució del que disposa aquest Decret.

.2 Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 4 de novembre de 2003

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Josep Maria Pelegrí i Aixut

Conseller de Governació

i Relacions Institucionals

Felip Puig i Godes

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

Annex

Acord de 24 d'octubre de 2003, de la Comissió Govern de la Generalitat-Consell General d'Aran, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran relatives a l'aparcament de Baqueira a Naut Aran.

.1 Competències i serveis que es traspassen

1.1 Es traspassa al Consell General d'Aran la titularitat de l'aparcament de Baqueira a Naut Aran i la seva gestió.

1.2 Es traspassen al Consell General d'Aran els mitjans materials necessaris per al desenvolupament de les funcions del servei traspassat que figuren en el punt 2 d'aquest annex.

1.3 La Generalitat de Catalunya es reserva el dret d'ús de les instal·lacions de l'aparcament de Baqueira a Naut Aran, amb la ubicació d'un destacament de materials i allotjament de maquinària per a les tasques de conservació de la carretera C-28.

.2 Mitjans materials que es traspassen

2.1 Es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR